Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

Proiectul exclusiv GNT cu minibanca 2, pasul 1 de la Razvan

Dupa ce ieri am pierdut la ultima actiune de atac a celor de la Kings, un meci foarte ciudat de altfel, azi ne intoarcem pe meleaguri autohtone, acolo unde SCM Timisoara da piept cu BCM U Pitesti intr-un meci foarte important pentru ambele echipe.

Cu 3 mini-banci disponibile pentru a ne dubla banca, avem tot timpul din lume pentru a reusi si astfel sa ducem la bun sfarsit proiectul exclusiv GNT pe care l-am inceput.

As vrea sa incepem cu oaspetii. In continuare nu inteleg ce se intampla la Pitesti. Un lot care poate prinde oricand o finala, condusa insa de un antrenor care de cele mai multe ori in loc sa-si vada de jocul propriei echipe, are dispute cu adversarii sau cu arbitrii, niciodata nu e vina sa cand se pierde un meci, asta cu toate ca imi vine in minte meciul de la Cluj pierdut de Pitesti la capatul unui meci in care echipa din Trivale avea 7 puncte avans inainte cu 1 minut si cateva secunde de joc. Nini uita sa ceara timeout si Clujul castiga acea partida.

Bishop este principala arma de foc a acestora, ajutat de experienta lui Jeremic sau Sturanovic.

La Timisoara, in schimb, exista un mix foarte interesant de sarbi si americani care functioneaza foarte bine sub comanda lui Cristian Bota. Au in componenta cel mai masiv pivot din Liga Nationala care este omul bun la toate. Pick n roll, pkck n pop, aruncari de 2, chiar si de 3 fac din Vukoslavjelvic unul din cei mai buni jucatori din LNMB.

Pentru banateni este primul meci pe teren propriu dupa o perioada de mai bine de doua saptamani.

Uitandu-ne putin la capitolul statistica, putem vedea un Pitesti care pe langa faptul ca tinde sa clacheze in meciurile cu miza, acestia au niste prestatii absolut dezastruoase in deplasare. Sa castigi doar cu Dinamo in deplasare in ultimele luni… ar trebui sa iti pui un semn de intrebare…

In concluzie, Timisoara porneste clar favorita aici datorita formei din deplasare a Pitestiului dar mai ales a bancii tehnice. Cu probleme financiare, Cristian Bota reuseste sa faca o familie din echipa timisoreana. Cu banii la zi, Pitestiul inca incearca sa gaseasca o formula prin care sa treaca de primul tur de play-off.

Pronostic analizat de la Razvan

Miza acestui meci este destul de mare, locul 5, un loc 5 care te face sa eviti Oradea, o echipa favorita ls castigarea unui nou titlu in Romania si in acest an.
Pitestiul inca nu cred ca e sudata pentru astfel de intalniri cu miza mare, Timisoara pe teren propriu joaca foarte bine. Consider ca handicapul pe Timisoara este unul decent si merita incercat. Vorbim de mini-banca 2, deci vom miza 25u pe acest meci.

CITESTE SI

More in Baschet