Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

Proiectul exclusiv GNT de la Razvan continua cu pasul 2

Sacramento Kings

Salutare, prieteni!

Revenim cu meciul 2 din banca 1. Dupa ce in prima instanta am castigat pe Bayern, azi ne indreptam atentia catre NBA, acolo unde Kings are meci de orgoliu in Staples Center contra celor de la Spurs.

Miza acestui meci va fi de 40u. Pentru toate detaliile proiectului, vezi aici.

Daca tot vorbeam de mize, miza reala este doar pentru Spurs. Cu toate ca cei de la Kings au anuntat ca vor un record de peste 0.500 victorii in acest sezon, motivatia mai mare vine de la jucatorii lui San Antonio.

Astfel, miza reala pentru Spurs este orice dar nu locul 8. Un loc 8 ar insemna o confruntare cu Warriors si implicit o eliminare prematura din play-off pentru texani, fapt ce nu cred ca i-ar conveni prea tare lui Popovich.

Absente notabile nu sunt de o parte sau de alta, ma refer la absente decisive. Murray e out de la Spurs iar Bjelica este incert pentru Kings.

Pe teren propriu, Spurs este 24-14 ATS. ATS inseamna linia pusa de bookmakeri inaintea unei partide pe care tu o acoperi sau nu. Totodata, deloc de neglijat SERIA DE 13-1 ( victorii – infrangeri ) a acestora pe teren propriu.

Un meci foarte important pentru SAS va incepe la 21:30 RO TIME acolo unde acestia spera ca OKC sa piarda in fata unui Dallas care poate pune probleme oricui in acest sezon, cu toate ca sunt out din cursa pentru play-off.

La cum il cunosc pe Gregg, doar din tactica, nu din altceva, ar fi o onoare sa-l intalnesc…
..
Consider ca va pune un accent mare de tot pe defensiva. Va cauta sa isi sufoce adversarul si cu siguranta va impune un ritm putin mai lent. Orice ritm mai rapid o avantajeaza pe Kings care vine in postura unei echipe care nu are nimic de pierdut.

Pronostic analizat de la Razvan

Un Spurs motivat inseamna puncte putine pentru adversar, in special faptul ca echipa din Sacramento este atat individual cat si ca echipa mai slaba decat Spurs. Nu o vad pe Kings rupand gura targului aici. In eventualitatea unei victorii, ceea ce m-ar surprinde, Kings o va face la mare lupta si nu stiu cat de multe puncte s-ar putea marca.

CITESTE SI

More in Baschet