Connect with us

Baschet

Bilet de 200 RON – NBA si tenis – 23.02.2020

Salutari, Pentru aceasta seara am decis sa ma opresc asupra unei duble, asta dupa ce am vazut meciul lui Opelka cu Raonic.

Pe mine m-a surprins americanul in meciul cu Raonic terminat in urma cu doar cateva ore, meci disputat astazi datorita ploii.

Sursa foto : tennishead

Desi a inceput ezitant in primul set, pe retur, din setul 2, americanul a stat foarte bine. A condus in TB-ul setului 2 cu 5-0, Raonic avea sa revina la 6-5 insa a demonstrat inca o data ce psihic tare poate avea in momente decisive.

Nu doar ca a luat acel set insa in decisiv a reusit sa-i faca break lui Raonic si sa inchida setul 3 fara probleme.

Are in fata un japonez ambitios, l-a batut pe Humbert in meciul trecut dupa un meci cu multe pauze datorate ploii.

In decisiv nu i-a dat nicio sansa francezului care s-a lasat prada psihicului. Consider ca acel meci a fost pierdut de francez, nu castigat de japonez.

Intr-un match-up in care Reilly vine cu un moral excelent, chiar daca a jucat 3 seturi vs Raonic, tind sa cred ca porneste favorit aici. Are publicul de partea sa si un serviciu demential care il poate scoate din incurcatura de multe ori.

In ceea ce priveste meciul lui Celtics, am vorbit deja aici despre el, in articolul editat de Vlad.

Jucati responsabil si niciodata mai mult decat va permiteti sa pierdeti.Recomandarea este la Betano. Poti beneficia de un BONUS DE 500 RON la depunere DACA ITI DESCHIZI CONT AZI!

CITESTE SI

More in Baschet