Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis – 17.10.2020

ponturi tenis

Biletul zilei din tenis – 17.10.2020

Biletul zilei din tenis – 17.10.2020 se bazeaza pe doua confruntari din cadrul turneului ATP de la St.Petersburg, turneu care se desfasoara in aceasta saptamana si care a ajuns in faza semifinalelor. Venim dupa 2 zile de pauza, am decis sa fac putina pauza, multe surprize in aceasta saptamana si am decis ca nu are rost sa fortez.

 

Biletul zilei din tenis contine 2 pronosticuri care formeaza o cota de 1.93. Ne vom baza pe numarul de game-uri in ambele partide, se anunta dueluri echilibrate. Personal, vad ambele partide decise in set decisiv.

COTA 2 DIN FOTBAL PENTRU ASTAZI!

Andrey Rublev – Denis Shapovalov :

Prima semifinala a turneului de la St.Petersburg va avea loc astazi de la ora 14:00. Se intalnesc 2 jucatori extrem de talentati, rusul Andrey Rublev care face un sezon fantastic, si canadianul Denis Shapovalov. In cadrul intalnirilor directe, Shapovalov conduce cu 2-1, toate confruntarile avand loc pe hard.

Ambii jucatori vin dupa partide foarte bune, jocul lor a aratat impecabil aici, Rublev are un singur set cedat, in fata lui Humbert. Pe langa francez, rusul a reusit sa ii elimine pe Pospisil si Norrie.  Shapovalov nu a cedat inca set, ce-i drept a avut si adversari putin mai modesti decat ai rusului, Wawrinka fiind singurul care i-a pus ceva probleme acestuia.

Vad o confruntare echilibrata, ambii detin servicii foarte bune si puternice, au o deplasare foarte buna in teren, canadianul avand un avantaj de partea lui, este stangaci. Mizez pe o confruntare decisa greu, cred ca vom avea parte de cel putin un tiebreak in partida si set decisiv.

Borna Coric – Milos Raonic

A doua semifinala va incepe nu mai devreme de ora 15:30. Se vor duela Borna Coric, locul 27 in clasamentul ATP si Milos Raonic, locul 21. Cei doi s-au intalnit o singura data in circuit, Raonic se impunea in minimum de seturi in 2017, disputandu-se 22 de game-uri in acea partida.

Canadianul se simte excelent pe hard indoor si la acest turneu pe care a reusit sa-l mai castige si in 2015. A reusit sa treaca in minimum de seturi de Wolf, Bublik si Khachanov, unul dintre favoritii publicului. Atat primul cat si al doilea serviciu au aratat foarte bine, canadianul dispune de unul dintre cele mai puternice servicii din circuit, atu cu care a pus cele mai mari probleme adversarilor pana in acest moment.

Chiar daca porneste favorit, acesta nu va avea o misiune usoara, Coric a jucat si el foarte bine in aceasta saptamana in Rusia. A reusit sa treaca tot fara sa cedeze set de Feliciano Lopez, Safiullin si Opelka. Ultimul din aceasta lista are un stil foarte asemanator cu Raonic, croatul reusind doar un singur break in fata americanului.

Mizez pe o partida disputata, un lucru de mentionat este faptul ca in toate cele 3 partide disputate de Coric pana acum a fost depasita limita de 20.5 game-uri. Avand in vedere suprafata foarte rapida din Rusia si faptul ca ambii detin un serviciu foarte bun, mizez si aici pe o partida echilibrata, cu game-uri castige destul de usor pe serviciu.

 

 

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei