Connect with us

Hochei

Calgary Flames vs Winnipeg Jets – Ponturi hochei NHL – 03/08/2020

Calgary Flames vs Winnipeg Jets – Ponturi hochei NHL

În această seară, începând cu ora 21:30, Rogers Place este gazda meciului doi din seria dintre Calgary Flames – Winnipeg Jets

În cazul în care nu cunoașteți sistemul stabilit pentru desfășurarea acestei competiții (arenele de joc, programul echipelor, etc),în articolul următor găsești absolut toate informațiile dorite ( —> Accesează link <— )

Calgary Flames vs Winnipeg Jets

Informații meci

Winnipeg a dezamăgit în primul joc din seria cu Calgary, pierzând cu scorul de 4-1. Pentru avioane, lucrurile au început prost încă din primele minute ale confruntării. În urma unui duel foarte dur avut cu Tkachuk, Mark Scheifele, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei a suferit o accidentare la zona genunchiului. La scurt timp după această întâmplare urâtă, Copp reușea să-l învingă pe Talbot, scor 0-1 pentru Jets. Acesta având să fie și scorul final al primei părții. Din păcate, Jets a cedat categoric în a 2-a parte, flăcările reușind să puncteze 3 goluri într-un interval de 11 minute. Gaudreau, Rieder și Backlund trecându-și pe rând numele pe tabela marcatorilor. Scorul final a fost stabili cu două minute înainte de expirarea timpului. Mangiapane reușind să profite de apărarea fără portar al celor de la Jets.

Din punctul meu de vedere, pierderea lui Scheifele este mult mai semnificativă decât acest eșec. În acest sezon, canadianul a evoluat în toate cele 71 de confruntări, acumulând 73 de puncte. 29 de goluri și 44 de pase decisive. Pentru jocul din această seară, Schei este trecut pe lista jucătorilor improbabili. Chiar dacă va fi apt de joc, nu îl văd pe Paul Maurice (antrenorul echipei) să riște o posibilă accidentare mult mai urâtă.

Pierderea canadianului nu este singura veste proastă pentru Maurice. Acesta nu se va putea baza nici pe serviciile lui Patrik Laine, un alt jucător de bază pentru gruparea din Winnipeg. În meciul cu Flames, Laine s-a ciocnit cu un jucător advers și a părăsit arena în a 3-a perioadă de joc. Această stagiune l-a surprins pe finlandez cu 63 de puncte acumulate în 69 de confruntări, 28 de goluri și 35 de pase decisive.

De cealaltă parte, Flames a avut mult mai mut noroc, Ward având la dispoziție pentru acest duel efectivul complet.

Nu cred că o să avem parte de modificări la portari. În ceea ce îl privește pe Talbot, din cele 18 șuturi adresate, acesta a permis doar o modificare de tabelă pentru Jets. Canadianul a apărat buturile echipei în 27 de confruntări, obținând o medie de 2,63 goluri încasate și un procentaj de 91,92% la salvări.

De cealaltă parte, Maurice a optat pentru Hellebuyck în primul joc, dar din păcate, evoluția sa a fost destul de ștearsă. Totuși, nu cred că vor fi modificări, și asta dintr-un singur motiv. Jets deține în lot doar un singur portar experimentat, și acesta este Hellebuyck.
A fost folosit în 59 de meciuri în acest sezon, acumulând o medie de 2,59 goluri încasate și un procentaj de 92,20% la salvări.

Program serie Calgary Flames – Winnipeg Jets

  • Joc 1: Winnipeg Jets vs Calgary Flames, 2 august 2020, scor 1-4
  • Joc 2: Winnipeg Jets vs Calgary Flames, 3 august 2020, ora 21:30
  • Joc 3: Calgary Flames vs Winnipeg Jets, 5 august 2020, ora 01:45
  • Joc 4: Calgary Flames vs Winnipeg Jets
  • Joc 5: Winnipeg Jets vs Calgary Flames

Concluzie&Pronostic

Jets a arătat foarte rău în primul joc, nereușind să-și creeze foarte multe ocazii, iar defensiva a lăsat mult de dorit. În plus, accidentările suferite de Scheifele și Laine lasă un gol imens în compartimentul ofensiv. Sunt un fan al celor de la Jets, dar pariurile sunt altceva. Din punctul meu de vedere, Calgary va profita de aceste neajunsuri și se va distanța în această seară. Am ales să investesc în victoria celor de la Flames, inclusvi over time, la o cotă de 1,67 oferită de BETANO

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Hochei