Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Hochei

Carolina Hurricanes vs New York Rangers – Ponturi hochei NHL – 03/08/2020

Carolina Hurricanes vs New York Rangers – Ponturi hochei NHL

În această seară, începând cu ora 19:00, Carolina Hurricanes și New York Rangers își vor susține al 2-lea meci din serie

În cazul în care nu cunoașteți sistemul stabilit pentru desfășurarea acestei competiții (arenele de joc, programul echipelor, etc),în articolul următor găsești absolut toate informațiile dorite ( —> Accesează link <— )

Carolina Hurricanes vs New York Rangers

Informații meci

În primul duel, uraganele s-au impus cu 3-2, scorul general devenind astfel 1-0, în favoarea celor de la Hurricanes. Aceștia și-au făcut jocul ușor încă din primul minut, atunci când Slavin a reușit să modifice pentru prima dată tabela de marcaj, scor 1-0. Acesta avea să fie și rezultatul final al primei perioade de joc. Pentru Carolina au reușit să mai puncteze Aho și Necas, în timp ce albaștrii și-au marcat cele două goluri prin Zibanejad și Staal.

Pierdere importantă pentru Rangers!

Chiar înainte de primul joc, Igor Shestyorkin (portarul echipei) a fost considerat inapt de joc. Acesta a fost cumpărat anul trecut de la SKA St.Petersburg. În acest sezon, rusul a îmbrăcat echipamentul albaștrilor în 12 confruntări, acumuland o medie de 2,52 goluri încasate per meci și un procentaj de 93,16% la salvări. Pentru meciul din această seară, Shestyorkin este anunțat a fi incert. În urma acestei pierderi, David Quinn a optat pentru a începe primul joc din serie cu veteranul Henrik Lundqvist între buturi. În vârstă de 38 de ani, Henrick a făcut un joc destul de modest, permițând un gol în fiecare perioadă. Plus multe alte erori care le puteau permite uraganelor să se desprindă considerabil.

În cazul în care Shestyorkin va fi indisponibil și în această seară, șansele să-l vedem pe Alexander Georgiyev titular între buturi sunt extrem de mari. Acesta a evoluat în 34 de confruntări în stagiunea curentă, obținând o medie de 3,04 goluri încasate și un procengaj de 90,97% la salvări.

În ceea ce îi privește pe Canes, victoria din primul joc i se datorează în mare portarului Petr Mrazek. Pe decursul confruntării, Petr a respins un număr de 24 de lovituri. În acest sezon, cehul a fost titular în 41 de meciuri, stabilind o medie de 2,67 goluri încasate și un procentaj de 90,51 la salvări. Mă aștept să-l văd titular și în această seară.

Dacă privim puțin peste modul în care s-a desfășurat primul joc din serie, ambele formații au fost vulnerabile la penalizări. Fiind acordate câte 9 situații de power play pentru fiecare dintre echipe. În schimb, modul de anihilare al acestor oportunități a arătat foarte bine atât la Canes, cât și la Rangers, fiind înscris un singur gol în power play.

Carolina Hurricanes vs. New York Rangers: Game Preview and Storm ...

Program serie Carolina Hurricanes – New York Rangers

  • Joc 1: New York Rangers vs Carolina Hurricanes, 1 august 2020, scor 2-3
  • Joc 2: New York Rangers vs Carolina Hurricanes, 3 august 2020, ora 19:00
  • Joc 3: Carolina Hurricanes vs New York Rangers, 5 august 2020, ora 03:00
  • Joc 4: Carolina Hurricanes vs New York Rangers
  • Joc 5: New York Rangers vs Carolina Hurricanes

Concluzie&Pronostic

Rangers nu își poate permite încă un pas greșit în această seară. Dacă Hurricanes va câștiga, misiunea albaștrilor de a se califica în faza următoare ar deveni una extrem de dificilă. Aștept niște schimbări serioase în compartimentul defensiv al celor de la Rangers, această zonă fiind veriga slabă în primul joc din serie. Văzând jocul său de acum două zile, îmi este puțin teamă să investesc într-o victorie obținută de Rangers. Pentru acest duel, am ales să mizez pe varianta de peste două goluri asiatice marcate de albaștri, la o cotă de 1,55 oferită de Unibet

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la UNIBET! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 300 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Hochei