Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Antwerp vs Lillestrom – Preliminarii Conference League

Ponturi Antwerp vs Lillestrom

Ponturi Antwerp vs Lillestrom – Preliminarii Conference League

Antwerp si Lillestrom isi dau intalnire joi, 11 august 2022, de la ora 20:30, pe „Bosuilstadion”, intr-un meci ce face parte din mansa retur a rundei cu numarul 3 din preliminariile Conference League.

Pentru a obtine un nou succes in fata norvegienilor, gazdele primesc 1.70 din partea celor de la Betano. O victorie surprinzatoare a formatiei vizitatoare astazi ne-ar inmulti investitia de 4.6 ori. Avem o cota interesanta si la goluri, 1.85 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Antwerp vs Lillestrom

Ponturi Antwerp vs Lillestrom

Antwerp

Elevii lui Mark van Bommel au un debut de sezon excelent. Victoria din weekend 4-2, pe teren propriu in fata celor de la Leuven a fost a cincea consecutiva pentru ei si al patrulea joc in care marcheaza de cel putin doua ori.

Este singura formatie din Belgia care a obtinut maximul de puncte dupa primele 3 etape si evident se afla pe prima treapata a clasamentului. Golaverajul lor de asemenea este unul excelent, +5, gratie celor 7 goluri marcate si doar doua incasate.

Michael Frey si Michel-Ange Balikwisha au un inceput foarte bun de stagiune. Cei doi au reusit sa inscrie fiecare de cate 4 ori in cele 6 aparitii de pana acum.

Radja Nainggolan a fost cel mai bun om al lor in partida tur. Fostul jucator al celor de la AS Roma si Inter, a fost decisiv in repriza secunda si a reusit sa isi treaca in cont o dubla.

Echipa probabila: Butez; Vines, Pacho, Almeida, De Laet; Gerkens, Nainggolan, Yusuf; Balikwisha, Janssen, Miyoshi

Lillestrom

„Kanarifugla” a obtinut un egal in-extremis in ultima etapa de campionat disputata in compania celor de la Tromso, meci incheiat scor 1-1. Golul lor egalizator a venit in minutul 90+4 si a fost marcat de Mads Christiansen.

In urma rezultatul din runda trecuta, formatia pregatita de Geir Bakke s-a indepartat la 5 puncte de liderul Molde care a profitat de pasul lor gresit. De remarcat in continuare ca au un meci mai putin fata de acestia.

Echipa probabila: Christiansen; Garnas, Ogbu, Pettersson; Smidesang, Matthew, Kairinen, Dragsnes; Ibrahimaj, Knudsen, Fridjonsson

Ponturi Antwerp vs Lillestrom

Gazdele dispun de un lot net superior adversarilor, lucru pe care l-au demonstrat si in mansa tur. Moralul celor de la Antwerp este unul excelent si daca vor intra la fel de concentrati si astazi nu cred ca vor avea probleme in a castiga si astazi. Cei de la Lillestrom cred ca sunt resemnati dupa rezultatul din tur si gandul lor se indreapta mai mult la urmatorul joc din Eliteserien.

Ponturi Antwerp vs Lillestrom – 1 Solist –> Cota 1.70

More in Ponturi Conference League