Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Aris Salonic vs Dynamo Kiev – Preliminarii Conference League

Ponturi Aris Salonic vs Dynamo Kiev

Ponturi Aris Salonic vs Dynamo Kiev – Preliminarii Conference League

Aris Salonic si Dynamo Kiev se intalnesc joi, 10 august 2023, de la ora 21:15, pe „Kleanthis Vikelidis Stadium” in mansa tur a rundei cu numarul 3 preliminare din Conference League.

Formatia ucraineana este vazuta usor favorita de Betano care le atribuie 2.20 la un eventual succes. Primim o cota asemenatoare si la „peste 2.5 goluri” la ora actuala, 2.15.

Prezentare cote Betano – Aris Salonic vs Dynamo Kiev

Ponturi Aris Salonic vs Dynamo Kiev

Aris Salonic

„Kitrinomavroi” au avut de tras serios pentru a ii elimat pe armenii de la Ararat-Armenia, in turul precedent. Dupa 1-1 in deplasare, in partida de acasa au avut nevoie de 80 de minute pentru marca golul ce i-a adus in aceasta faza a competitiei.

Nu au fost doua evolutii foarte convingatoare, insa trebuie sa tinem cont si de faptul ca au fost primele jocuri oficiale ale grecilor. Sub comanda lui Apostolos Terzis, grecii incearca sa isi depasaseasca parcursul din stagiunea trecuta.

Atunci erau eliminati chiar in turul 3 preliminar din Conference League, de catre israeleinii de la Maccabi Tel Aviv. Misiunea lor va fi una extrem de dificila, intalnit o formatie superioara din toate punctele de vedere.

Dynamo Kiev

Baietii pregatiti de Mircea Lucescu au debutat in actualul sezon cu doua victorii in competitia interna. Au fost doua evolutii extrem de promitatoare a ucrainenilor care au castigat, 4-1 contra lui Minaj, si 2-4 in deplasarea jucata cu Obolon.

In prim-plan in cele doua jocuri au fost experimentatul Andriy Yarmolenko, adus in aceasta vara liber de contract de la Al-Ain, si Vladyslav Vanat care a marcat de 12 ori in editia trecuta de campionat. Impreuna cei doi atancati au inscris 5 din cele 8 reusite ale echipei lor.

Experienta europeana este una vasta pentru clubul din Ucraina care este o obisnuita prezenta in faza grupelor, ba chiar de multe ori ajungand in fazele superioare. In stagiunea precedenta s-au oprit in faza grupelor Europa League, acolo unde au terminat pe ultimul loc.

Ponturi Aris Salonic vs Dynamo Kiev

Baietii lui Mircea Lucescu au aratat excelent atat in partidele amicale, cat si in primele doua etape de campionat cand au reusit sa castige si sa marcheze nu mai putin de 8 goluri. Aris este clar outsidera acestei duble. Grecii au trecut cu greu in precedentul tur, de o formatie mult inferiorioara celor de la Dynamo Kiev. Merg pe mana oaspetilor aici, pe care ii vad castigand cel putin o repriza.

Ponturi Aris Salonic vs Dynamo Kiev – Oaspeti – Castiga cel putin o repriza –> Cota 1.70

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League