Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Birkirkara vs Maribor – Preliminarii Conference League

Ponturi Birkirkara vs Maribor

Ponturi Birkirkara vs Maribor – Preliminarii Conference League

Joi, 20 iulie 2023, de la ora 18:00, pe „Centenary Stadium”, Birkirkara primeste vizita lui Maribor in mansa retur a primului tur preliminar din Conference League.

Formatia slovena primeste prima sansa la victorie, fiind cotati cu 1.60 de catre Betano. De cealalta parte, o victorie a gazdelor ne-ar aduce un profit de 5.40 ori mai mare la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Birkirkara vs Maribor

Ponturi Birkirkara vs Maribor

Birkirkara

Maltezii au izbutit sa plece neinvinsi din Slovenia, acolo unde au avut o evolutie foarte stearsa. Cu toate acestea, in minutul 31 aveau sa „dezghete tabela” prin internationalul maltez, Paul Mbong. In partea a doua au fost dominati fara drept de apel, fapt care a dus si la egalarea slovenilor.

Baietii pregatiti acum de Giovanni Tedesco au fost prezenti si in editia precedenta de Conference League. Atunci aveau sa treaca in primul tur de formatia din San Marino, La Fiorita, cu scorul general de 2-1. Apoi, in turul secund, aveau sa fie eliminati tot de un club sloven, Olimpija Ljubljana, in urma loviturilor de departajare.

Pe teren propriu, „stripes” s-au descurcat excelent in 2023, bifand 9 victorii si un egal in cele 10 jocuri oficiale. Remarcam faptul ca ultima infrangere inregistrata in fata propriilor suporteri, dateaza din 29 octombrie 2022.

Maribor

„Vijolice” nu au facut un joc tocmai rau in mansa tur, insa lipsa de concentrare la finalizare a dus la deznodamantul pe care il stim deja. Si-au aratat superioritatea in mod clar, mai ales in repriza a doua. Atunci, maltezii nu au reusit sa trimita nici macar un sut spre poarta lor.

Este o formatie cu o experienta destul de ridicata in competitiile europeana in comparatie cu adversari lor. O eliminare inca din primul tur in fata unei echipe net inferioriare din punct de vedere valoric, nu le-ar cadea deloc bine baietilor lui Daniel Krznar in acest debut de sezon.

S-au intalnit cu cei de la Birkirkara in stagiunea 2013-14, insa in preliminariile Champions League. Atunci aveau sa se impuna in prima mansa, cu 2-0, ca mai apoi, in retur sa termine doar la egalitate, scor 0-0. In acel an avea sa ajunga pana in grupele Europa League.

Ponturi Birkirkara vs Maribor

In tur, Maribor a dominat partida intr-o maniera destul de categorica. Un lucru absolut normal, tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua echipe. Cu toate acestea, maltezii au reusit sa smulga o remiza ce le da cu siguranta incredere ca pot produce o calificare surpriza pe teren propriu. Nu sunt deloc sigur pe o victorie a slovenilor, asa ca am ales sa ma duc pe un interval de goluri aici la o cota ce merita plasata pe biletele noastre de joi.

Ponturi Birkirkara vs Maribor – Interval goluri – 2-5 –> Cota 1.40

More in Ponturi Conference League