Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Bodo/Glimt vs Bohemians – Preliminarii Conference League

Ponturi Bodo/Glimt vs Bohemians

Ponturi Bodo/Glimt vs Bohemians – Preliminarii Conference League

Turul 2 preliminar din Conference League le aduce fata in fata pe Bodo/Glimt si Bohemians. Mansa tur a acestei duble va avea loc joi, 27 iulie 2023, la ora 19:00, pe „Aspmyra Stadion”.

Vicecampioana Norvegiei primeste statut de favorita primind o cota de 1.45 din partea caselor de pariuri online. Un succes surprinzator al oaspetilor ne-ar aduce un profit de 6.30 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Bodo/Glimt vs Bohemians

Ponturi Bodo/Glimt vs Bohemians

Bodo/Glimt

Trupa pregatita de Kjetil Knutsen are un moral excelent inaintea debutului european din acest sezon. Un aspect foarte normal avand in vedere forma foarte buna pe care au aratat-o in competitia interna, acolo unde se afla pe primul loc.

Norvegienii vin dupa 4 victorii consecutive, ultima dintre ele obtinuta in weekendul ce a trecut in deplasare, 2-5 contra celor de la Sandefjord. Au 11 meciuri oficiale jucate pe teren propriu in acest an, avand un bilant de 8 victorii si 3 remize. Remarcam si faptul ca in precedentele 10 aparitii pe care le-au avut in fata propriilor suporteri au izbutit sa schimbe tabela de marcaj de cel putin doua ori.

Vicecampioana en-titre a Norvegiei vine dupa doua performante foarte bune in competitiile europene. In stagiunea 2021-22 izbuteau sa ajunga pana in sferturile acestei competitii, iar in 2022-23 au fost prezenti si in grupele Europa League. Un plus imens la capitolul expeienta europeana in comparatie cu adversari lor din Cehia.

Bohemians

„Kiokani” revin pe plan european dupa o pauza de 36 de ani gratie clasarii din sezonul trecut, cand au terminat pe pozitia a patra in Cehia. Din sezonul 2001-02 nu a mai terminat formatia ceha atat de sus in competitia interna.

Au inceput cu dreptul si actuala editie de campionat, dupa ce au castigat in prima etapa, 0-1 la Pardubice. A fost doar al doilea succes oficial obtinut pe teren strain. Precedentul a fost obtinut in penultima runda din campionatul anterior, 0-2 la Plzen.

Formatia din capitala Cehiei, nu are foarte multe argumente pozitive pentru a obtine un rezultat pozitiv in Norvegia. Lipsa de experienta europeana, lotul inferior si faptul ca adversari sunt in plin sezon, nu ii avantajeaza deloc.

Ponturi Bodo/Glimt vs Bohemians

Balanta inclina clar catre succesul norvegienilor care au de partea lor toate atuurile pentru a se impune astazi. Calitatea superioara, experienta europeana si forma de moment sunt doar cateva din argumentele care ma fac sa mizez pe victoria lui Bodo in meciul de atazi. Bohemians nu va fi un adversar tocmai facil, insa nu ii vad producand un rezultat pozitiv pe „Aspmyra Stadion”, aici unde gazdele a avut evolutii extraordinare in ultimele sezoane.

Ponturi Bodo/Glimt vs Bohemians – 1& Peste 1.5 goluri –> Cota 1.44

More in Ponturi Conference League