Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Club Brugge vs Akureyri – Preliminarii Conference League

Ponturi Club Brugge vs Akureyri

Ponturi Club Brugge vs Akureyri – Preliminarii Conference League

Club Brugge si islandezii de la Akureyrise intalnesc joi, 10 august 2023, de la ora 21:00, pe „Jan Breydel Stadion”, in prima mansa a turului 3 preliminar din UEFA Conference League.

Belgienii pornesc net favoriti astazi, avand doar 1.08 la victorie. Agentiile de pariuri online ne ofera o alternativa mult mai buna la goluri, acolo unde primim 2.00 pentru a vedea depasita linia de „peste 3.5”.

Prezentare cote Betano – Club Brugge vs Akureyri

Ponturi Club Brugge vs Akureyri

Club Brugge

Formatia belgiana vine dupa primul succes obtinut in noua editie de Jupiler League. A fost un triumf la limita, 0-1, pe terenul celor de la Westerlo, acolo unde au avut o evolutie extrem de solida la capatul careia putea castiga la o diferenta mai mare, cu mai multa atentie in fata portii.

Pe unde paradoxal, in turul precedent, gruparea pregatita de Ronny Deila a dat peste un adversar superior celui pe care il vor intalni astazi. Este vorba de danezii de la Aarhus, pe care i-au eliminat gratie succesului categoric din tur, 3-0.

In Danemarca, „blauw-zwart” nu au mai fortat lucrurile, si au pierdut la limita 1-0. Toate argumentele sunt de partea lor inaintea acestei duble ce se anunta extrem de facila. Cu siguranta se gandesc deja la adversarul din play-off, acolo unde ar urma sa dea peste spaniolii de la Osasuna.

Akureyri

Faptul ca se afla in aceasta faza a competitiei reprezinta pentru micuta echipa islandeza o performanta notabila. Este doar a patra lor aparitie pe plan european, si cea mai lunga de pana acum. In precedentele 3 nu reusise sa treaca nici macar de un tur preliminar.

Iata ca in actualul sezon, sub comanda lui Hallgrímur Jónasson au izbutit chiar sa treaca chiar de doua runde preliminare. Au trecut mai intai de galezii de la Conah, ca mai apoi sa ii elimine surprinzator si pe irlandezii de la Dundalk.

Inaintea vizitei de la Brugge, remarcam faptul ca vicecampioana Islandei vine dupa 3 meciuri consecutive fara succes. Un bilnat deloc incurajator, avand in vedere ca vor da peste o echipa net superioara din toate punctele de vedere.

Ponturi Club Brugge vs Akureyri

Cred ca se pune doar problema scorului cu care vor castiga belgienii aici, nu a invingatoarei. Club Brugge este net superioara din toate punctele de vedere si avand in vedere evolutiile din actualul sezon cred ca vor rezolva calificarea inca din aceasta prima mansa. Ma duc pe cel putin 3 goluri marcate de gazde in aceasta confruntare.

Ponturi Club Brugge vs Akureyri – Gazdele – Peste 2.5 goluri –> Cota 1.40

More in Ponturi Conference League