Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Drita vs Plzen – Preliminarii Conference League

Ponturi Drita vs Plzen

Ponturi Drita vs Plzen – Preliminarii Conference League

Joi, 3 august 2023, incepand cu ora 21:00, pe „Stadiumi Fadil Vokrri” va avea loc mansa retur a dublei dintre Drita si Plzen din turul 2 preliminar UEFA Conference League.

Cehii primesc 1.47 pentru a bifa primul succes in actualul sezon competitional. De cealalta parte, agentiile de pariuri online ii ofera echipei gazda o cota de 6.70 la un eventual triumf.

Prezentare cote Betano – Drita vs Plzen

Ponturi Drita vs Plzen

Drita

„Intelektualet” se pot declara foarte multumiti dupa „remiza alba” obtinuta in Cehia, acolo unde Plzen a ratat cu „nemiluita”. Totusi, evolutia kosovarilor a fost una extrem de modesta, iar daca vor trata si jocul de astazi la fel, sansele de a merge mai departe sunt reduse.

Rezultatul obtinut in tur, aduce aminte de parcursul lor din participarea lor europeana de anul trecut. Atunci reuseau de asemenea un 0-0 la Antwerp, ca mai apoi sa fie eliminati de catre belgieni care i-au invins apoi cu 0-2 in Kosovo.

Lotul kosovarilor este net infeior adversarilor de astazi, fiind evaluat la doar 3.96 milioane de euro. Nici experienta europeana nu ii ajuta inaintea partidei de astazi, cehii stand clar mai bine si la acest capitol. Kosovarii se afla la doar a patra prezenta in cupele europene, spre deosebire de Plzen care anul trecut a avoluat in grupele UCL.

Plzen

Viktoria nu a reusit nici in weekendul ce a trecut sa „sparga gheta” in noul sezon. Au facut doar 1-1 in campionat, in compania celor de la Hradec Kralove, fiind egalati in prelungirile partidei. Adversari au ratat si o lovitura de departajare in minutul 86.

Baietii lui Miroslav Koubec au ratat din toate pozitiile in prima mansa. Doar aruncand o simpla privire pe cifrele lor, ne putem da seama de modul in care au dominat partida. Si-au creat nu mai putin de 16 ocazii de gol din care 7 finalizate pe spatiul portii, si au avut o posesie de 74%.

Aceasta este a doua deplasar oficiala din acest sezon. Prima a fost consumata la Teplice, acolo unde au cedat la limita, scor 1-0. Evolutiile lor au fost mai bune cu fiecare partida, insa pot da vina si pe ghinion pentru faptul ca nu au castigat pana acum in noul sezon. Cred ca au toate sansele de a castiga azi, daca vor fi mai eficienti in fata portii.

Ponturi Drita vs Plzen

Cred ca Plzen in cele din urma vor sparge gheata in meciul din Kosovo. In tur, cehii au dominat partida intr-o maniera destul de clara, si doar ghinionul a facut ca sa nu castige acea partida. Drita este o formatie destul de limitata, si nu cred ca vor scapa fara gol/goluri in seara asta. Merg cu incredere pe victoria lui Plzen, la o cota destul de buna.

Ponturi Drita vs Plzen – 2 Solist –> Cota 1.47

More in Ponturi Conference League