Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Conference League

Ponturi FC Basel vs Brondby – Preliminarii Conference League

Ponturi FC Basel vs Brondby

Ponturi FC Basel vs Brondby – Preliminarii Conference League

St. Jakob-Park gazduieste mansa retur a rundei cu numarul 3 din preliminariile Conference League ce se va consuma intre FC Basel si Brondby. Confruntarea este programata joi, 11 august 2022, de la ora 20:00.

Elvetienii pornesc cu prima sansa astazi, iar o victorie a lor ne asigura o cota de 1.72 in momentul de fata. De cealalta parte, o victorie a oaspetilor ne-ar aduce un profit de 4.55 ori mai mare. Casele de pariuri online ne ofera 2.00 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – FC Basel vs Brondby

Ponturi FC Basel vs Brondby

FC Basel

Formatia pregatita de Alexander Frei a avut parte de un adversar puternic in ultima etapa de campionat. Este vorba de Young Boys, in fata carora au terminat la egalitate, 0-0 pe teren propriu. Clubul din Basel nu a mai izbutit sa castige de 4 meciuri. Ultima oara cand reuseau acest lucru se intampla tot intr-un meci jucat in fata propriilor suporteri, 2-0 in mansa tur a dublei cu Crusaders.

Doar cu 1-0 au pierdut in partida din Danemarca, dupa o noua evolutie destul de stearsa. Este clar ca pentru a trece mai departe, trebuie sa isi ridice nivelul de joc. Doar FC Zurich si Marseille au izbutit sa ii invinga pe teren propriu in 2022. In restul partidelor oficiale au bifat 5 victorii si nu mai putin de 6 rezultate de egalitate.

In sezonul trecut au izbutit sa ajunga pana in saisprezecimile Conference League. Acolo au fost eliminati de Marseille care i-au invins in ambele manse cu acelasi scor 2-1.

Brondby

„Drengene fra Vestegnen” s-a deplasat in capitala Danemarcei in weekend, acolo unde au fost invinsi de o maniera clara de catre cei de la FC Copenhaga, care i-a invins cu un categoric 4-1. Elevii lui Niels Frederiksen nu au un bilat incurajator in deplasare. Din cele 3 jocuri disputate in actuala stagiune, au pierdut deja de doua ori si au facut un 1-1 in compania celor de la Pogon Szczecin.

Evolutia lor din tur a fost destul de consistenta. Si-au creat 14 ocazii de gol din care 6 au fost finalizate pe spatiul portii. Raportul cornerelor a fost clara in favoarea lor, 8-1. Singurul gol al partidei a fost izbutit de croatul Marko Divkovic in minutul 74.

Ponturi FC Basel vs Brondby

Un usor avantaj il are Brondby inaintea acestei retur, daca punem in balanta ultimele evolutii ale celor doua echipe. Totusi, trebuie sa tinem cont ca Basel este echipa mai valoroasa, cel putin pe hartie, iar pe St. Jakob-Park este o formatie ce pierde foarte greu. Cred ca gazdele nu vor pierde astazi si nici nu vom vedea foarte multe goluri.

Ponturi FC Basel vs Brondby – 1X si Sub 3.5 goluri –> Cota 1.62

More in Ponturi Conference League