Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi FC Copenhaga vs Slovan Bratislava – Conference League

Ponturi FC Copenhaga vs Slovan Bratislava

Ponturi FC Copenhaga vs Slovan Bratislava – Conference League

Joi, 9 decembrie 2021, incepand cu ora 22:00, Parken Stadium gazduieste partida dintre FC Copenhaga si Slovan Bratislava. Partida face parte din etapa cu numarul 6 din Conference League.

Danezii sunt favoriti acestei confruntari, iar Betano ne ofera o cota foarte buna pentru triumful acestora, 1.70. Un succes al oaspetilor ne-ar aduce un profit de 4.6 ori in acest moment. Un meci cu cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj ne-ar asigura o cota de 1.75.

Prezentare cote Betano – FC Copenhaga vs Slovan Bratislava

Ponturi FC Copenhaga vs Slovan Bratislava

FC Copenhaga

“The Lions” se afla intr-o forma destul de buna si au o serie de 6 meciuri fara infrangere. Ultimele doua meciuri le-au disputat in deplasare si le-au castigat pe ambele intr-o maniera spectaculoasa, 0-4 in Gibraltar, cu Lincoln si 1-3 pe terenul celor de Aalborg.

Sunt deja calificati in optimile competitiei dupa ce 12 puncte acumulate in 5 meciuri, insa avand in vedere ca e ultima partida din acest an pentru formatia daneza, cred ca vor sa incheie anul cu o prestatie pozitiva.

Au castigat meciul de la Bratislava, impotriva celor de la Slovan Bratislava, cu scorul de 3-1.

Slovan Bratislava

Formatia antrenata de Vladimir Weiss are o serie de rezultate formidabile, atat in campionatul intern, cat si in Conference League. Ultima infrangere de catre ei a fost suferita pe 22 septembrie, de atunci “belasi” au jucat 15 partide, bifand 13 victorii si doua rezultate de egalitate. Este liderul la zi al campionatului din Slovacia, avand un avantaj de 8 puncte fata de locul 2.

Desi se afla pe 2 in grupa, cu 8 puncte, la egalitate cu PAOK care are un meci foarte facil pe teren propriu, cu ultima clasata Lincoln. Doar o victorie cred ca i-ar putea ajuta sa mearga mai departe in primavara europeana, avand in vedere programul din ultima etapa.

Oaspeti de astazi dau al treile cel mai bun marcator din competitie, englezul Andre Green, cu 4 reusite.

Ponturi FC Copenhaga vs Slovan Bratislava

Este un meci de totul sau nimic pentru elevii lui Vladimir Weiss care vor veni sa isi joace sansa in Danemarca. Gazdele nu au nimic de pierdut, ba mai mult, asa cum am mentionat si mai sus, este ultima lor aparitie in 2021, iar acest lucru nu o avantajeaza deloc pe Slovan Bratislava. Tinand cont de forma celor doua echipe, voi miza pe un pronostic in care ambele echipe vor contribui cu gol.

Ponturi FC Copenhaga vs Slovan Bratislava – Conference League: Ambele echipe inscriu –> Cota 1.72

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League