Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Fehervar vs Koln – Play-off Conference League

Ponturi Fehervar vs Koln

Ponturi Fehervar vs Koln – Play-off Conference League

Joi, 25 august 2022, cu incepere de la ora 20:00, pe „MOL Arena Sosto”, formatia maghiara Fehervar primeste vizita celor de la Koln in returul din play-off-ul UEFA Conference League.

Desi au castigat in primul meci, gazdele de astazi primesc o cota de 7.00 la un eventual triumf. De cealalta parte, „tapii” sunt vazuti ca mari favoriti si astazi, fiind cotati doar cu 1.37. Avem o cota interesanta si la goluri, acolo unde pentru a vedea tabela schimbata de cle putin 3 ori primi 1.65 din partea caselor de pariuri online.

Prezentare cote Betano – Fehervar vs Koln

Ponturi Fehervar vs Koln

Fehervar

Trupa pregatita de Michael Boris a produs una dintre surprizele primei manse, in urma succesului cu 1-2 obtinut pe RheinEnergieStadion. Au crescut cu cateva procente bune sansele lor la calificare dupa acest rezultat, si pentru a spori aceste sanse, si-au amanat si meciul de campionat din weekendul ce a trecut.

Georgianul Budu Zivzivadze este cel mai in forma jucator din tabara gazdelor. Atacantul in varsta de 28 de ani pe langa prestatia excelenta din Germania, cand a marcat si a oferit pasa decisiva la golul lui Palko Dardai. Acesta are in actuala stagiune un total de 7 goluri reusite.

S-au descurcat excelent in fata propriilor suporteri in actuala stagiune, reusind sa castige la o diferenta de cel putin 3 goluri in toate cele 3 meciuri jucate. Adversari au fost insa destul de modesti in comparatie cu Koln. Au intalnit echipe precum: Honved, Gabala si Petrocub.

Echipa probabila: Kovacs; Nego, Larsen, Shabanov, Stopira, Hangya; Bamgboye, Fiola, Pinto, Dardai; Zivzivadze

Koln

Elevii lui Steffen Baumgart au pierdut in conditii speciale meciul din mansa tur. Eliminarea lui Julian Chabot a avut un impact important asupra jocului lor, dovada ca pana la acel cartonas rosu, germanii se aflau in avantaj pe tabela de marcaj.

In weekend s-au deplasat pe terenul campioanei en-titre din Europa League, Eintracht Frankfurt. S-au intors cu un punct de pe Deutsche Bank Park, intr-o partida incheiata la egalitate, 1-1. Sunt neinvinsi in primele 3 etape din Bundesliga, acolo unde se afla pe 8, cu un total de 5 puncte.

Echipa probabila: Schwabe; Schmitz, Hubers, Kilian, Pedersen; Hector, Skhiri; Thielmann, Ljubicic, Kainz; Dietz

Ponturi Fehervar vs Koln

Cred ca vom vedea un cu totul alt meci in aceasta seara. Rezultatul din tur a fost clar influentat de acea eliminare timpurie, altfel cred ca am fi vazut cu totul alt deznodamant in opinia mea. Merg pe mana oaspetilor care cred ca vor schimba tabela de cel putin doua ori in Ungaria.

Ponturi Fehervar vs Koln – Oaspeti – Peste 1.5 goluri –> Cota 1.45

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League