Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Fenerbahce vs Maribor – Preliminarii Conference League

Ponturi Fenerbahce vs Maribor

Ponturi Fenerbahce vs Maribor – Preliminarii Conference League

Fenerbahce se intalneste cu Maribor in turul 3 preliminar din Conference League. Mansa tur se va consuma joi, 10 august 2023, de la ora 21:00, pe „Sukru Saracoglu Stadium”.

Vicecampioana en-titre a Turciei este cotata doar cu 1.22 de catre operatorul online Betano. Un succes surprinzator din partea slovenilor ne-ar aduce un profit de 11.25 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Fenerbahce vs Maribor

Ponturi Fenerbahce vs Maribor

Fenerbahce

Vicecampioana Turciei a facut spectacol la debutul in acest sezon european. Este adevarat ca au dat si peste un adversar net inferior. S-au intalnit cu moldovenii de la Zimbru Chisinau, de care au trecut cu scorul general de 9-0.

Printre jucatori ce au iesit la rampa in primele doua jocuri oficiale formatiei din Istanbul au fost noii-veniti in aceasta vara, Edin Dzeko, Dusan Tadic sau Ryan Kent. Sunt vesti bune pentru Ismail Kartal care are la dispozitie un lot extrem de valoros.

Astazi dau peste un adversar de o dificultate mai ridicata decat cel intalnit in runda precedenta. Totusi, experienta europeana si calitatea net superioara a lotului ar trebuii sa ii duca fara probleme in play-off, acolo unde ar putea da peste invingatoarea dintre Twente si Riga.

Maribor

„Vijolice” au „trait periculos” dubla jucata contra luxemburghezilor de la Differdange. Dupa 1-1 in Luxemburg, acasa, formatia slovena se vedea condusa cu 1-3 pe tabela de marcaj dupa primele 46 de minute ale partidei.

Baietii lui Damir Krznar au reusit totusi sa revina, si sa egaleze la 3. In prelungiri, slovenii nu au jucat extraordinar, insa sansa a fost din nou de partea lor, primind un penalty ce a fost transformat de binecunoscutul Josip Ilicic in minutul 120+2.

Oaspeti de astazi s-au simtit foarte bine pe teren strain in actualul sezon competitional. In cele 3 vizite oficiale de pana acum, si-au trecut in cont doua succese, 1-2 cu Birkirkara si 0-4 contra lui Radomlje, iar ultima vizita cea din Luxemburg de care am amintit putin mai sus.

Ponturi Fenerbahce vs Maribor

Balanta inclina clar catre victoria lui Fener in aceasta confruntare. Maribor s-a chinuit teribil in precedentele doua tururi cand au dat peste adversari foarte facili. Turcii sunt clar o formatie de alt calibru, si ii vad luand o optiune serioasa la calificare inca din tur, asa cum au facut si cu cei de la Zimbru Chisinau. Ma duc pe victoria turcilor aici si cel putin 3 goluri macate in meci.

Ponturi Fenerbahce vs Maribor – 1& Peste 2.5 goluri –> Cota 1.55

More in Ponturi Conference League