Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Hibernian vs Aston Villa – Play-off Conference League

Ponturi Hibernian vs Aston Villa

Ponturi Hibernian vs Aston Villa – Play-off Conference League

Hibernian primeste vizita celor de la Aston Villa in prima mansa a play-off-ului de UEFA Conference League. Meciul va avea loc miercuri, 23 august 2023, la ora 21:45, pe „Easter Road”.

Asa cum era de asteptat, formatia engleza porneste ca mare favorita astazi, avand o cota de 1.50. Casele de pariuri online ne ofera 1.62 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Hibernian vs Aston Villa

Ponturi Hibernian vs Aston Villa

Hibernian

„The hibees” a evoluat in urma cu 3 zile in Cupa Ligii Scotiei, acasa, cu divizionara secunda Raith. Si-au respectat statutul de favorita si sa castige destul de greu, cu scorul de 2-1. A fost al doilea succes consecutiv acasa a baietilor lui Lee Johnson.

Precedent triumf fusese bifat in mansa tur cu elvetienii de la FC Luzern, atunci cand aveau sa ia o optiune ce s-a dovedit decisiva in privinta calificarii mai departe. La Lucernca, gruparea scotiana avea sa incheie 2-2.

„Hibs” au o misiune aproape imposibil in aceasta dubla in care porneste clar ca outsidera. Se pot lega doar de forma buna pe care au aratat-o pana acum in meciurile de acasa, aici unde a bifat 3 victorii in primele 4 jocuri.

Echipa probabila: Marshall; Miller, Fish, Hanlon, Stevenson; Newell, Campbell; Youan, Le Fondre, Boyle; Vente

Aston Villa

Gruparea din Birmingham vine cu un moral excelent pe terenul scotienilor. Este si normal acest lucru, avand in vedere prestatia pe care au avut-o in ultima runda de Premier League, atunci cand au facut instructie cu cei de la Everton, de care au trecut cu un fulminant 4-0.

Un succes care a venit foarte bine pentru trupa pregatita de Unai Emery. Spun acest lucru pentru ca „the villans” veneau dupa un „dus” extrem de rece pe terenul lui Newcastle, acolo unde pierdeau in prima etapa, cu 5-1.

Din stagiunea 2010-11 nu au mai fost prezenti englezii in cupele europene. Si mai mult a trecut de la ultima lor aparitie in grupele unei competitii europene, nu mai putin de 14 ani. O perioada indelungata care cu siguranta ii motiveaza suplimentar pe oaspeti pentru aceasta dubla in care pornesc ca mari favoriti.

Echipa probabila: Martinez; Konsa, Carlos, Torres, Digne; Kamara, Tielemans; Diaby, McGinn, Bailey; Watkins

Ponturi Hibernian vs Aston Villa

Datele problemei mi se par destul de clare in aceasta dubla in care Aston Villa are toate atuurile de partea sa pentru a merge mai departe. Hibernian a avut evolutii inconstante in debutul de sezon si imi este greu sa cred ca pot produce un rezultat pozitiv in partida de astazi. Merg cu incredere pe victoria englezilor la o cota excelenta.

Ponturi Hibernian vs Aston Villa – 2 Solist –> Cota 1.50

More in Ponturi Conference League