Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Legia vs Midtjylland – Play-off Conference League

Ponturi Legia vs Midtjylland

Ponturi Legia vs Midtjylland – Play-off Conference League

Joi, 31 august 2023, incepand cu ora 22:00, pe „Stadion Wojska Poleskiego” vom asista la mansa retur dintre Legia si Midtjylland din play-off-ul UEFA Conference League.

Tinand cont de meciul consuma joia trecuta, cota de 1.75 oferita la „peste 2.5 goluri” este de luat serios in considerare. Betano ii vede favoriti pe polonezi la victorie, carora le atribuie 1.98 la un eventual triumf.

Prezentare cote Betano -Legia vs Midtjylland

Ponturi Legia vs Midtjylland

Legia

Sub comanda lui Kosta Runjaić, vicecampioana Poloniei propune un fotbal extrem de placut in debutul de sezon. Desi au fost condusi de 3 ori joia trecut, formatia din Varsovia s-a intors in cele din urma cu un 3-3 de pe terenul danezilor.

A fost al patrulea rezultat consecutiv bifat de tabara poloneza. Inaintea vizitei din Danemarca, polonezii au mai bifat doua victorii, 3-5 pe terneul Austriei Viena si 1-0 acasa contra lui Korona Kielce, si o remiza in deplasarea de la Puszcza.

De 5 ori au evoluat „wojskowi” pe propria arena in actuala stagiune. Cu exceptia austriecilor de la Austria Viena, in fata carora au cedat cu 1-2, in restul partidelor au izbutit sa se impuna. De remarcat si pofta ofensiva de care au dat dovada in meciurile de acasa, reusind sa marcheze nu mai putin de 11 goluri.

Midtjylland

„Ulvene” au dat dovada de eficacitate maxima in prima mansa. Spun acest lucru pentru ca toate suturile cadrate de danezii au fost cele 3 reusite. Franculino a fost cel mai bun om al lor in tur, jucatorul din Guinea-Bissau reusind o dubla.

Spre deosebire de adversari lor, echipa pregatita de Thomas Thomasberg a avut etapa de campionat in weekend. Evolutia lor nu a fost cea mai buna din acest sezon, iar acest lucru s-a simtit si pe tabela de marcaj. Au pierdut la scor de neprezentare, 3-0 in fata celor de la Nordsjaelland.

Deplasarile nu au fost tocmai punctul forte al danezilor in actualul sezon. Exceptand victoria 1-2 de la nou-promovata Velje, in restul de 4 vizite au iesit invinsi. Doua dintre ele au venit in cupele europene, 2-1 la Niedercorn si 1-0 in fata Omoniei.

Ponturi Legia vs Midtjylland

Urmarind partida din tur, cred ca vom vedea o noua confruntare spectaculoasa intre cele doua tabere. Poate nu vom asista un rezultat cu 6 goluri, insa cate un gol marcat in ambele porti cred ca puteam vedea fara prea mari probleme la Varsovia. Cota oferita pentru pronosticul selectat mi se pare una de neratat pentru biletele noastre de joi.

Ponturi Legia vs Midtjylland – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.62

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League