Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Levadia vs Zilina – Preliminarii Conference League

Ponturi Levadia vs Zilina

Ponturi Levadia vs Zilina – Preliminarii Conference League

Mansa retur dintre Levadia si Zilina din runda cu numarul 1 preliminara din Conference League va avea loc joi, 20 iulie 2023, de la ora 19:45, pe „A. Le Coq Arena”.

Casele de pariuri online anticipeaza un duel foarte echilibrat in care cele doua echipe primesc cote apropiate la victorie, 2.55 pentru estonii, respectiv 2.62.

Prezentare cote Betano – Levadia vs Zilina

Ponturi Levadia vs Zilina

Levadia

Seria pozitiva a estonilor a luat sfarsit chiar joia trecuta in partida jucata contra celor de la Zilina. Desi nu au avut o evolutie tocmai slaba, se puteau intoarce macar cu o remiza la Tallinn. Slovacii insa nu au fost de acord, reusind sa marcheze golul de 2-1 dintr-un penalty transformat in minutul 90+3.

Evolutiile pe care le-au avut in 2023 acasa, le da totusi cu siguranta incredere baietilor pregatiti de Curro Torres incredere ca pot intoarce rezultatul din mansa retur. Sunt neinvinsi in cele 10 meciuri jucate acasa in acest an, avand un bilant de 8 triumfuri si doua egaluri.

Vicecampioana Estoniei a aratat o pofta ofensiva ridicata in victoriilor obtinute, de fiecare data marcand cel putin doua goluri. Totusi, trebuie sa tinem cont ca au jucat unor adversari inferiori decat cel pe care il vor intalni astazi.

Zilina

„Sosoni” au avut o evolutie consistenta in primul meci oficial din noul sezon competitional. S-au descurcat foarte bine mai ales in repriza secunda contra celor de la Levadia. O repriza in care au trimis 8 suturi spre poarta estonilor, din care 6 cadrate.

La 2 zile dupa victorie, trupa antrenata de Jaroslav Hynek a avut programat un meci amical in compania celor de la Ostrava. Au facut doar 0-0 in compania cehilor, bifand astfel al cincilea meci amical din aceasta vara fara esec.

Slovacii pornesc cu prima sansa la calificare, insa rezultatele lor inregistrate in deplasare pe sfarstiul sezonului trecut, le da cu siguranta incredere adversarilor ca pot produce o victorie. Ultimele 5 vizite oficiale, le-au adus oaspetilor de astazi o victorie, un egal si 3 esecuri.

Ponturi Levadia vs Zilina

Bilantul foarte bun de acasa a estonilor, face ca cei de la Betano sa ii vada usor favoriti in acest retur. Am anticipat foarte bine partida tur, atunci cand am mers pe goluri, varianta pe care voi miza si astazi. Zilina a aratat foarte bine in tur, avand o evolutie foarte solida ce le-a adus in cele din urma si victoria. Asadar, m-am dus pe un „GG sau 3+” in aceasta confruntare.

Ponturi Levadia vs Zilina – Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.65

More in Ponturi Conference League