Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Luzern vs Hibernian – Preliminarii Conference League

Ponturi Luzern vs Hibernian

Ponturi Luzern vs Hibernian – Preliminarii Conference League

Joi, 17 august 2023, de la ora 21:45, pe „Swissporarena”, Luzern si Hibernian se intalnesc in mansa retur din runda a treia preliminara UEFA Conference League.

Toate meciurile scotienilor din acest sezon s-au incheiat in „peste 2.5 goluri, iar astazi primim 1.78 pentru a vedea inverzit acest pornostic. Agentiile de pariuri online ii ofera statut de favorit echipei elvetiene, 1.72.

Prezentare cote Betano – Luzern vs Hibernian

Ponturi Luzern vs Hibernian

Luzern

Atmosfera nu este tocmai una potrivnica in tabara elvetienilor inaintea unui astfel de duel decisiv. In weekend puteau obtine o victorie de moral extrem de importanta, in partida jucata acasa cu campioana en-titre Young Boys.

Nu au reusit sa rupa seria de 3 meciuri la rand fara succes, adversari reusind sa egaleze situatia la 1 printr-un gol inscris in minutul 90+1. Doar 3 echipe au izbutit sa ii invinga pe elvetieni pe teren propriu in 2023. De remarca totusi ca niciuna dintre cele 3 intalnite in actualul sezon nu au reusit acest lucru.

„Die leuchten” au de recuperat un deficit de doua goluri dupa prima mansa. Dupa o prima repriza anosta, in partea a doua, baietii lui Mario Frick au aratat si mai rau, primind nu mai putin de 3 goluri. Au nevoie astazi de o evolutie aproape perfecta daca vor sa rastoarne calculele calificarii.

Hibernian

Trupa pregatita de Lee Johnson s-a deplasat in weekend pe terneul celor de la Motherwell. Dezondamantul nu a fost cel dorit, intorcandu-se cu mana goala si de acolo, iar la ora actuala este alaturi de St. Johnstone, singurele cluburi fara punct acumulat in campionatul scotian.

Perspectivele sunt mult mai pozitive pentru „the cabbage” in cupele europene. Cel putin aceasta este impresia lasata in ultimele doua jocuri, ambele consumate pe propria arena. A fost succesul categoric, 6-1 cu andoranii de la Inter Escalades, ca mai apoi sa se impuna cu 3-1 si contra adversarilor de astazi.

Scotienii nu se simt foarte bine, atunci cand vin vorba de partidele jucate departe de casa. Nu au mai castigat pe teren strain din 4 martie 2023, de la 1-4 cu Livingston. De atunci au legat nu mai putin de 7 jocuri fara succes in deplasare.

Ponturi Luzern vs Hibernian

Aruncand o privire pe meciurile celor doua din debutul de sezon, un pronostic pe goluri pare a avea sanse foarte bune de izbanda. Ii vad usor favoriti pe elvetieni, insa forma pe care au aratat-o in ultima vreme nu ma face sa merg pe mana lor. Un pronostic de „GG sau 3+” pare a fi foarte indicat aici.

Ponturi Luzern vs Hibernian -Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.45

More in Ponturi Conference League