Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Maribor vs Differdange – Preliminarii Conference League

Ponturi Maribor vs Differdange

Ponturi Maribor vs Differdange – Preliminarii Conference League

Maribor primeste vizita celor de la Differdange in mansa retur a turului secund preliminar din Conference League. Intalnirea se va desfasura joi, 3 august 2023, la ora 21:30, pe „Ljudski vrt”.

Slovenii sunt cotati cu 1.36 pentru a castiga meciul decisiv de astazi. Avem 1.65 din partea celor de la Betano daca tabela se va schimba de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Maribor vs Differdange

Ponturi Maribor vs Differdange

Maribor

„Vijolice” sunt neinvinsi dupa primele 5 meciuri jucate in actualul sezon competitional. In ultima partida, cea din weekend consumata in etapa a doua din Slovenia, au castigat la limita confruntarea cu Aluminiji, cu 1-0. Un triumf si mai „dulce” avand in vedere ca in minutul 56 au ramas in 10, iar golul de 3 puncte l-au marcat 9 minute mai tarziu.

Baietii lui Damir Krznar au evitat in-extremis infrangerea in mansa tur, reusind egalarea in minutele de prelungiri. Austriacul Arnel Jakupovic a fost cel ce si-a ajutat echipa sa evite esecul in Luxemburg. De remarcat debutul excelent de sezon al atacantului austric care a marcat de 6 ori in primele 5 meciuri oficiale.

Tot la egalitate au terminat si mansa tur a primei runde preliminare jucate contra maltezilor de la Birkirkara. Spre deosebire de atunci, au sansa de a juca cu califaicarea pe masa in fata propriilor suporteri, aici unde nu au mai pierdut de pe 22 octombrie 2022.

Differdange

Echipa luxemburgheza a fost foarte aproape sa obtina doar al optulea succes al lor din istorie in cupele europene, insa dupa cum am mentionat si putin mai sus, slovenii le-au negat aceasta bucurie printr-un gol inscris in prelungiri.

Nu au avut o evolutie tocmai rea in mansa tur, avand in vedere ca a fost primul meci oficial. Au facut o prima repriza chiar foarte buna in care si-au creat 5 ocazii de gol din care 3 finalizate pe spatiul portii lui Azbe Jug.

Si in aparitia europeana precedenta au dat tot peste o formatie din Slovenia. Este vorba de Olimpija Ljubljana in fata carora au pierdut calificarea mai departe in extra time. Si atunci, in mansa tur terminau la egalitate, tot 1-1.

Ponturi Maribor vs Differdange

Balanta inclina spre tabara celor de la Maribor care totusi intalnesc un adversar modest, ce le-a pus mari probleme in tur. Cred ca gazdele vor intra mult mai motivate si isi vor demonstra superioritatea pe teren. Personal, merg pe cel putin doua goluri marcate de slovenii pentru care avem si o cota mai buna, decat daca am alege sa optam pentru un eventual „solist”.

Ponturi Maribor vs Differdange – Gazdele – Peste 1.5 goluri –> Cota 1.50

More in Ponturi Conference League