Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Midtjylland vs Omonia – Preliminarii Conference League

Ponturi Midtjylland vs Omonia

Ponturi Midtjylland vs Omonia – Preliminarii Conference League

Mansa retur din turul 3 preliminar UEFA Conference League dintre Midtjylland si Omonia va avea loc joi, 17 august 2023, de la ora 20:45, pe „MCH Arena”.

Operatorul online Betano ii acorda doar 1.39 echipei daneze la un eventual triumf. Avem o cota mult mai buna la goluri, 1.93 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Midtjylland vs Omonia

Ponturi Midtjylland vs Omonia

Midtjylland

„Ulvene” se pot declara nemultumiti dupa rezultatul inregistrat la Nicosia, acolo unde cipriotii au avut castig de cauza. Lipsa de concentrare la finalizare a fost in mod clar una dintre cauzele ce le-a adus esecul cu 1-0.

Baietii lui Thomas Thomasberg vin cu un moral bun inaintea acestei partide decisive, ca urmare a succesului din weekend. S-au impus cu scorul de 1-2, iar cu cele 3 puncte acumulate au ajuns pe podiumul din Danemarca.

Formatia daneza are procentaj perfect pe teren propriu in noul sezon competitional. Un alt aspect important este acela ca nu au primit nici macar un gol in aceasta perioada de timp. Singura aparitie europeana de acasa din acest sezon au avut-o cu luxemburghezii de la Niedercorn, pe care i-au invins cu 2-0.

Omonia

Desi au inceput sezonul cu o infrangere in Supercupa Ciprului, in fata celor de la Aris, formatia cipriota s-a redresat foarte bine pentru duelurile europene ce au urmat, dovada clara fiind cele 3 victorii obtinute inaintea acestei deplasari.

In turul precedent, elevii lui Sofronis Avgousti au dat piept cu cei de la Gabala. Nu au intmpinat niciun fel de probleme din partea acestora, invingandu-i cu 2-3 in tur, si cu un categoric 4-1 in fata propriilor suporteri.

La parcursul foarte bun din acest debut de sezon l-a avut Roman Bezus. Ucraineanul in varsta de 32 de ani a ajuns la 6 goluri inscrise dupa ce a reusit sa marcheze golul ce face diferenta pana acum in aceasta dubla mansa.

Ponturi Midtjylland vs Omonia

Terenul propriu pare a fi un atu extrem de important pentru danezii in acest debut de sezon. Ma astept ca cei de la Midtjylland sa domine si aceasta mansa, asa cum a facut-o si la Nicosia, acolo unde au pierdut la limita 1-0. De aceasta data ma astept ca dominarea din teren sa se contorizeze si pe tabela de marcaj. Asadar, m-am dus pe cel putin doua goluri marcate de danezii in aceasta confruntare.

Ponturi Midtjylland vs Omonia – Gazdele – Peste 1.5 goluri –> Cota 1.55

More in Ponturi Conference League