Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi PAOK vs Hearts – Play-off Conference League

Ponturi PAOK vs Hearts

Ponturi PAOK vs Hearts – Play-off Conference League

„Toumba Stadium” va gazdui mansa retur din play-off-ul Conference League dintre PAOK si scotienii de la Hearts. Startul partidei va avea loc joi, 31 august, incepand cu ora 20:30.

Pentru a se impune si in meciul 2, grecii sunt cotati cu 1.50 de catre operatorul online Betano. De cealalta parte, o victorie a scotienilor ne-ar aduce un profit de 6.60 ori.

Prezentare cote Betano – PAOK vs Hearts

Ponturi PAOK vs Hearts

PAOK

Baietii lui Razvan Lucescu traverseaza o forma excelenta inaintea acestei partide ce le-ar putea readuce in grupele UEFA Conference League. Au fost prezenti si in prima editie, atunci cand aveau sa ajunga pana in sferturile de finala.

Trupa din Salonic a ajuns la 4 triumfuri consecutive, dupa ce in weekend s-au impus in fata nou-promovatei Kifsias, scor 2-1. O victorie obtinuta cu greu, desi au dominat confruntarea de o maniera categorica.

In aceeasi maniera s-au impus si pe terenul scotienilor in partida jucata saptamana trecuta. A fost un duel incins, cu nu mai putin de 6 cartonase galbene, 4 dintre ele fiind vazute chiar de fosta campioana din Super League.

Echipa probabila: Kotarski; Kedziora, Troost-Ekong, Michailidis, Rahman; Schwab, Soares; Zivkovic, Konstantelias, Taison; Brandon

Hearts

„The jam tarts” nu se afla intr-o forma prea buna. Dupa esecul suferit contra lui PAOK, baietii lui Frankie McAvoy au cedat si in partida de campionat disputata in deplasare, la Dundee FC, acolo unde au pierdut la limita 1-0.

Rezultatul ca rezultatul, insa evolutia scotienilor a lasat foarte mult de dorit in weekend. Desi au avut o posesie de 65% nu si-au creat nici macar o ocazie clara de gol, avand doar 6 ocazii de gol, niciuna cadrata pe spatiul portii.

Doua esecuri consecutive au in deplasare „the gorgie boys”. Pe langa cel mentionat putin mai sus, acestia au cedat si in prima mansa cu Rosenborg, atunci cand cedau in fata norvegienilor cu scorul de 2-1. Premisele nu sunt deloc favorabile scotienilor, insa ramane de vazut cum se vor descurca in teren.

Echipa probabila: Clark; Atkinson, Kent, Rowles, Kinglsey; Devlin, Cochrane; Oda, Boyce, Vargas; Shankland

Ponturi PAOK vs Hearts

Elevii lui Razvan Lucescu au castigat in prima mansa fara a „tura” prea mult motoarele. Nu cred ca Hearts dobandeste resursele necesare de a intoarce soarta calificarii la Salonic, acolo unde PAOK este o echipa redutabila. Aleg sa mizez pe superioritatea taberei gazde pe care o vad impunandu-se si astazi.

Ponturi PAOK vs Hearts – 1 Solist –> Cota 1.42

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League