Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Ponturi Conference League

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs AZ Alkmaar – Conference League

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs AZ Alkmaar

Meciul Bodo/Glimt vs AZ Alkmaar este programat joi, 10 martie, de la ora 22:00, în optimile de finală ale Conference League, a treia întrecere europeană intercluburi, după Liga Campionilor și Europa League. Este manșa-tur a competiției, urmând ca partea secundă să se dispute pe 17 martie, în Olanda, de la ora 19:45.

La casele de pariuri, olandezii au prima șansă, deși evoluează în deplasare. Gruparea batavă este în plin campionat și are victorii de răsunet în Eredivisie, 2-1 cu Ajax și 2-1 cu Feyernoord.

Bodo este însă greu de învins. Are o serie impresionantă de meciuri în care a izbutit să nu iasă cu capul plecat de pe teren.

Bodo/Glimt

Gruparea norvegiană nu este deloc avantajată de „funcționarea” campionatului nordic, care intră în hibernare pe durata sezonului rece, când în restul Europei se joacă la foc automat.

Campioana Norvegiei a început partidele oficiale abia pe 17 februarie, intrând direct în focurile competițiilor europene. Din fericire, Bodo a revenit la fel de puternică după pauza de iarnă.

A învins-o de două ori pe Celtic Glasgow, liderul din Scoția, cu 3-1 și cu 2-0, și s-a calificat în optimile de finală. Apoi, în optimile de finală ale Cupei Norvegiei, a trecut precum un tanc peste Aalesunds FK. S-a terminat 3-0 pentru Bodo.

Astfel, a continuat glorios seria impresionată de meciuri fără eșec a celor de la Bodo, autorii unor succese miraculoase în Europa, precum acel 6-1 cu AS Roma. De la Bodo a plecat și estonianul Mattias Kait, transferat în ianuarie 2022 la Rapid.

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs AZ Alkmaar. Echipa care a eliminat-o pe Celtic

Ultimul eșec pentru Bodo a avut loc tocmai în preliminariile europene, 1-2 cu FC Priștina, echipă din Kosovo. De atunci, au fost 32 de partide consecutive fără eșec, dintre care 22 de succese, iar restul sunt remize. S-au luat în calcul toate partidele, indiferent de caracterul lor (amicale sau oficiale), în toate competițiile.

AZ Alkmaar

Echipa olandeză este a patra putere din Eredivisie, după Ajax, PSV și Feyenoord. Stă în coasta formației Rotterdam, de care o desparte un singur punct. Alkmaar, care a câștigat grupa de Conference League din care a făcut parte și CFR Cluj, are victorii mari în actuala ediție de campionat.

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs AZ Alkmaar. Olandezii, la plecarea spre Norvegia

A pricinuit singurul eșec campioanei, până când, recent, Ajax a fost învinsă și de Eagles. În timp Bodo a terminat pe locul 2 în Grupa C din Conference și a fost programată în 16-imi, Alkmaar a promovat direct în „optimi”, având meritul de a fi terminat prima în grupă.

Cele două formații nu s-au mai înfruntat vreodată în istorie.

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs AZ Alkmaar -> cota 1.41 la Unibet pentru Șansă Dublă X2 (egal sau câștigă AZ Alkmaar).

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League