Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi pariuri FC Drita vs Inter Turku – Preliminarii Conference League

Ponturi pariuri FC Drita vs Inter Turku

Meciul de fotbal Drita vs Inter Turku se joacă marți, 12 iulie, de la ora 21:00, în preliminariile pentru Conference League, primul tur al competiției. Meciul de la Pristina începe de la scorul de 1-0 pentru oaspeți.

La casele de la pariuri, gazdele dețin un mic avantaj. De fapt, echilibrul este cuvântul de ordine pentru acest duel. N-ar fi exclus ca disputa să se tranșeze chiar la loviturile de departajare, deși mizăm pe forța oaspeților.

Meciul-tur a fost decis de reușite lui Jussi Niska, 19 ani, care a punctat în minutul 77. Oaspeții au terminat în 10 oameni, fiind eliminat Ilir Blakqori, cu 3 minute înainte de înscrierea golului.

Drita

Echipa a terminat sezonul pe locul secund, la 12 puncte de campioana FC Ballkani. Acum, Drita are nevoie să marcheze, pentru a spera la calificare. Orice succes la limită o face să spere.

Formația kosovară n-a făcut act de prezență în Finlanda. Cifrele partidei sunt elocvente și „vorbesc” singure.

Ponturi pariuri FC Drita vs Inter Turku. Kosovarii, la antrenament

Drita a avut o posesie de 49% și a condus la ocazii de gol cu 8-3. A avut 40 de atacuri periculoase, față de cele 30 ale adversarilor. Au fost și mai agresivi. În afara eliminării, au câștigat la un capitol nedoris, scor 5-1, la cartonașe galbene.

Inter Turku

Trupa din Turku reprezintă un campionat mai solid, cel finlandez. Chiar dacă n-a dominat categoric prima manșă, Inter și-a asigurat un avantaj care îi oferă perspective la calificare.

Dacă s-ar terminat acum sezonul în Finlanda, Inter ar merge în play-off. Este pe locul 4, cu 18 puncte (punctaj pe care îl mai au alte 3 formații: Ilves, Haka și AC Oulu), în 13 runde. Lider este KuPS, cu 33 de puncte în 14 runde.

O duce bine și în Cupa Finlandei, având asigurată calificarea în semifinale, unde o așteaptă HIFK. În sferturile de finală a învins-o pe HJK, 5-4 la penalty-uri, iar mai înainte a depășit-o în „optimi” pe SJK, tot la loviturile de departajare.

Ponturi pariuri FC Drita vs Inter Turku. Programul meciului retur

Cei de la Turku n-a ratat nici un această ocazie niciun penalty. Așadar, dacă meciul va fi decis de la punctul cu var, avantajul finalndezilor este evident.

Învingătoarea din această dublă are programat un duel cu o formație puternică, Antwerp, din Belgia.

Ponturi pariuri FC Inter Turku vs KF Drita -> cota 1.57 la Betano că FC Inter Turku se va califica în timpul regulamentar.

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League