Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Conference League

Ponturi pariuri FC Inter Turku vs KF Drita – Preliminarii Conference League

Ponturi pariuri FC Inter Turku vs KF Drita

Meciul de fotbal FC Inter Turku vs KF Drita se dispută miercuri, 6 iulie, de la ora 18:00, în preliminariile Conference League, a treia competiție europeană intercluburi, după Liga Campionilor și după Europa League.

Este un duel aparent inegal, între echipa finlandeză și trupa din Kosovo, returul urmând să aibă loc pe 12 iulie. Este motivul pentru care, la casele de pariuri din România, gruparea nordică are prima șansă la victorie în prima manșă.

Inter Turku

Echipa finlandeză se află în plin campionat. Veikkausliiga a trecut în partea a doua, în retur. Inter Turku este pe locul 4, cu 18 puncte, la mare distanță de liderul KuPS, 30 de puncte.

În ultima etapă, pe 2 iulie, Inter Turku a cedat în deplasare, cu Lahti, scor 1-2. Merge însă în semifinalele Cupei naționale, după 1-0 cu HJK Helsinki.

Un spaniol face legea la echipă, Grau Miguel, care are doi conaționali pe teren, Ruxi și Haro David. Sunt fotbaliști de mâna a doua.

Situația politică riscă să perturbe echipele, finalandezii având serviciu militar obligatoriu inclus în Constituție.

FK Drita

Nu se știu prea multe despre Drita, campioana din 2020. În 2022, Drita a terminat campionatul pe locul 2, la 10 puncte de campioana FC Ballkani.

Ponturi pariuri FC Inter Turku vs KF Drita. Jucătorii echipei din Kosovo, ascultători la antrenament

Formația din Kosovo vine după ce a pierdut finala Cupei, 1-2 cu KF Llapi. În meciurile amicale din iunie, a mers aproape ceas. Succese cu Struga, 3-1, și FC Ballkani, scor 1-0, și o remiză cu Makedonija, scor 2-2. Adversari accesibili.

Ponturi pariuri FC Inter Turku vs KF Drita -> cota 1.75 la Unibet pentru victorie Inter Turku.

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League