Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi pariuri Feyenoord vs Slavia Praga – Conferece League

Ponturi pariuri Feyenoord vs Slavia Praga

Ponturi pariuri Feyenoord vs Slavia Praga – Conferece League

Feyenoord primeste vizita celor de la Slavia Praga intr-unul dintre cele mai interesante meciuri din etapa cu numarul 2 din Conference League. Meciul va avea loc joi, 30 septembrie 2021, cu incepere de la ora 22:00, pe stadionul De Kuip.

Agentiile de pariuri online o dau drept favorita pentru aceasta confruntare pe Feyenoord la o cota foarte buna de 2.02. Oaspeti sunt primesc 3.5 pentru un eventual succes in Olanda. Pentru a vedea cel putin 3 goluri avem o cota de 1.83 in momentul de fata.

Prezentare cote Betano – Feyenoord vs Slavia Praga

Ponturi pariuri Feyenoord vs Slavia Praga

Feyenoord

Echipa pregatita de Arme Slot vine dupa 3 victorii la rand in Eredivisie, acolo unde se afla pe pozitia a treia a clasamentului. Ofensiva si-a facut bine treaba in cele 3 jocuri, reusind sa introduca mingea in poarta de 12 ori. Au reusit sa obtina un 0-0 in deplasarea din Israel, scor 0-0 cu Maccabi Haifa, in urma unei partide controlate in totalitate de formatia olandeza.

Si-au castigat toate cele 5 meciuri oficiale de acasa din sezonul 2021-22 si de fiecare data au inscris cel putin doua goluri.

Guus Til, cu 12 goluri si Brian Linsen, cu 7 goluri si 4 pase decisive sunt cei mai buni jucatori de atac din tabara gazdelor.

Slavia Praga

Echipa la care evolueaza si Nicolae Stanciu vine dupa o serie de rezultate excelente. Au o serie de 5 victorii la rand in toate competitiile, reusind sa marcheze 21 de goluri in aceasta perioada. S-au impus categoric in prima etapa din Conference League, cu Union Berlin, scor 3-1.

Ivan Schranz este golgheterul primului esalon din Cehia, cu 6 goluri inscrise. A debutat cu dreptul si in aceasta competitie marcand un gol formatiei din capitala Germaniei.

Meciurile cehilor din ultima perioada au fost foarte spectaculoase, aruncand o privire pe ultimele lor 9 jocuri observam ca in 7 s-a schimbat tabela de cel putin 4 ori.

Ponturi pariuri Feyenoord vs Slavia Praga

Se intalnesc doua formatii in forma care au dat foarte multe goluri in ultima perioada iar premisele inainte acestui duel sunt ca vom vedea o partida spectaculoasa. Greu de spus cine se va impune in aceasta confruntare de aceea voi miza pe faptul ca ambele vor marca. De incercat si pronosticul ambele echipe marcheaza si peste 2.5 goluri, cota fiind destul de buna in acest moment.

Ponturi pariuri Feyenoord vs Slavia Praga: Ambele echipe inscriu —> Cota 1.70

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League