Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi pariuri Gzira vs Atletic Escalades – Preliminarii Conference League

Ponturi pariuri Gzira vs Atletic Escalades

Meciul de fotbal dintre Gzira (Malta) și Atletic Escalades (Andorra) se dispută în fazele incipiente din Conference League. Primul tur are loc în Malta, marți, 5 iulie, de la ora 20:00, urmând ca manșa decisivă să se dispute în Andorra, pe 14 iulie.

Faza întrecerii este un preambul pentru dueluri cât de cât decente, în partea a doua a lunii. Învingătoarea din acest duel va da în turul următor peste formația sârbă Radnicki Nis. Conference League are 3 tururi de calificare și un play-off, înainte să se intre în faza grupelor.

La casele de pariuri din România, maltezii au prima șansă la victorie în partida de marți.

Gzira

Fotbalul mic din cupele europene începe în startul lunii iulie, când marile echipe sunt în plin proces de pregătire.

Informațiile sunt puține despre fotbalul din Malta. Gzira a disputat ultimul meci pe 28 iunie, 2-2 cu Hibernians, tot din Malta.

De fapt, echipa a înscris în ultimele 3 jocuri: celelalte meciuri au fost 2-1 cu campioana Hibernians și 3-1 cu Gudja, ambele în finalul sezonului trecut, la începutul lunii mai. Gzira a prins Europa pe ultima treaptă. Locul 4 în clasament, cu 43 de puncte, departe de campioana Hibernins, 54 de puncte.

Formația are în lot o mulțime de brazilieni necunoscuți, dar cu chef de evidențiere: Bohrez Mentz Gabriel, Dias Marcelo, Jefferson, Maxuell, Yuri. În total, sunt 14 străini, dintr-un total de 32 de jucători, dintre care 3 fotbaliști evoluează la echipa națională. Pe site-urile de specialitate, lotul este evaluat la 4,09 milioane de euro. Media de vârstă este de 25,4 ani.

Atletic Escalades

Apropiată de Spania, Atletic Escalades este plină de jucători iberici de mâna a treia și a patra. Și are pe bancă un argentinian, Fede Bessone. Pe locul 4 în campionatul intern a terminat Atletic Escalades, la 7 puncte în spatele celei care a triumfat, Inter Escalades.

Ponturi pariuri Gzira vs Atletic Escalades. Andorrezii, puși pe treabă

Echipa a câștigat însă Cupa Andorrei, scor 4-1 în finala cu Extremenya, iar asta a ajutat-o să prindă cupele europene, unde formațiile provenite din această țară sunt de regulă „carne de tun” pentru echipele din eșalonul 2 sau chiar 3 al fotbalului european. Rezultatul din finala Cupei a pus punct unei serii negre, de 3 meciuri fără bucuria victoriei, dintre care o remiză și două eșecuri.

Cele două echipe din Malta și Andorra nu s-au mai înfruntat în cupele europene.

Ponturi pariuri Gzira vs Atletic Escalades -> cota 1,92 la Unibet pentru victorie Gzira.

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League