Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi pariuri Iskra vs Laci – Preliminarii Conference League

Ponturi pariuri Iskra vs Laci

Ponturi pariuri Iskra vs Laci – Preliminarii Conference League

La Podgorica, Iskra si Laci se intalnesc in returul acestei duble manse din turului 1 preliminar Conference League. Infruntarea este gazduita de DG Arena si are loc pe data de 14 Iulie, incepand cu ora 22:00.

Mansa tur a fost una foarte echilibrata, fapt pentru care operatorul online Superbet le acorda cote de valori apropiate celor doua, pentru o victorie in 90 de minute. In ceea ce priveste calificarea, albanezii sunt favoriti.

Cote Superbet Iskra vs Laci

Iskra

Iskra provine din Muntenegru, acolo unde campionatul sta sa inceapa. Gazdele de astazi vor debuta in noul sezon pe 23 Iulie, chiar in fata propriilor suporteri. Pe Iskra o asteapta o partida in fata celor de la Buducnost.

Sezonul trecut, gazdele de astazi au terminat pe locul 4, la un singur punct deasupra celor de la Mornar. In ultima etapa, Iskra pierdea acasa cu Zeta, scor 0-2. A fost insa o partida fara miza la acea vreme, deoarece alb-rosii nu isi mai puteau modifica poziita in clasament.

O singura partida amicala a disputat gruparea din Muntenegru in aceasta vara. Iskra a fost invinsa de Sarajevo cu un 7-1 fara drept de apel. Totusi, problemele din defensiva nu au aparut si in deplasarea de la Laci, acesta fiind singurul aspect pozitiv.

  • Echipa probabila: Kordic – Obradovic, Kumburovic, Mitrovic, Saletic – Boljevic, markovic, Popovic – Kojasevic, Nikac, Pavlicevic

Laci

Mansa tur dintre Laci si Iskra nu ne-a oferit prea mult spectacol, in mare parte din pricina celor de la Iskra. Laci a incercat sa atace si a dominat categoric. Albanezii au avut 58% posesie, 9 ocazii de gol, 3 suturi pe poarta si 9 cornere.

Muntenegrenii in schimb s-au baricadat in defensiva si s-au concentrat doar pe evitarea primirii unui gol. Adversarii celor de la Laci nu au sutat nici macar o singura data pe poarta aparata de Dajsinani. De altfel, Iskra a beneficiat doar de 2 lovituri de la coltul terenului.

Laci este o formatie ce castiga destul de rar in deplasare. Alb-negrii au bifat doar doua succese in precedentele 7 partide oficiale disputate departe de casa. Tocmai de aceea, mi se pare putin cam scazuta cota oaspetilor pentru calificare.

  • Echipa probabila: Dajsinani – Ziko, Velkovski, Malota, Roganovic – Mazrekaj, Spahiu, Ujka – Akinyemi, Guindo, Zarubica

Cred ca Laci nu este atat de favorita pe cum o considera casele de pariuri online din Romania. Desi au dominat in tur, albanezii nu au putut marca. Astazi, statisticile se pot echilibra putin, deoarece Laci dupa cum spuneam – nu impresioneaza pe teren strain.

Ponturi pariuri Iskra vs Laci

sub 2.5 goluri, cota 1.65 la Superbet

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League