Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Ponturi Conference League

Ponturi pariuri LASK vs Slavia Praga – Conference League

Ponturi pariuri LASK vs Slavia Praga

Meciul de fotbal LASK vs Slavia Praga se dispută joi, 17 martie, de la ora 22:00. În tur, Slavia s-a impus lejer și se află cu un picior în sferturile de finală ale Conference League, a treia competiție europeană intercluburi.

La casele de pariuri, LASK nu are multe soluții de salvare. Totuși, pe teren propriu, LASK are o forță de penetrare care sperie rivalii de talia Slaviei. Cehii au oscilații de formă și este greu de crezut că pot repeta performanța excepțională din meciul-tur.

LASK

Scorul din tur este oarecum mincinos. LASK a ținut bine terenul în Cehia, dar două neatenții au costat-o scump. Poate chiar calificarea mai departe.

Gruparea austriacă a fost condusă cu 2-1 până spre final. A cedat de două ori, în minutul 83 și 85, iar asta le-a permis gazdelor să se desprindă decisiv.

La finalul sezonului regular, trupa din Linz s-a clasat pe locul 8 din 12 formații. A terminat cu 25 de puncte, după 22 de runde. A început play-out-ul pe poziția secundă, după Ried. Întoarsă din Republica Cehă, LASK a dăbărât cu furie pe Tirol, căreia i-a administrat cu uluitor 6-0.

Ponturi pariuri LASK vs Slavia Praga. Austriecii s-au bucurat în week-end

Slavia

Trupa pragheză a cedat recent în campionat, 0-1 cu Liberec. Autogolul nigerianului Peter Olayinka a adus un eșec puțin așteptat, după festivalul ofensiv de pe 10 martie, de la „turul” cu LASK.

Deși a evoluat cu om în plus timp de 70 de minute, Slavia n-a fost în stare nici măcar să egaleze, semn că efortul din Europa se resimte imediat la jocurile de campionat.

Slavia, 60 de puncte, este pe locul 2, în după Plzen, care are 63 de puncte. Practic, pentru Slavia, campionatul este mai important decât Conference League. Titlul este „prioritate 0” pentru Slavia, care vizează grupele Ligii Campionilor.

Ponturi pariuri LASK vs Slavia Praga. Cehii au tras ca din tun, la Praga

Slavia suferă după plecarea de la echipă a românului Nicolaqe Stanciu. Mijlocașul originar din Alba Iulia lega jocul la mijlocul terenului, însă clubul s-a despărțit de el exclusiv din rațiuni economice, nicidecum sportive. Internaționalul a plecat la Wuhan FC. Stanciu era și un lider al vestiarului, purtând și banderola de căpitan.

La returul din Austria, Slavia Praga ar putea menaja câțiva jucători, având un avantaj confortabil. Asta i-ar putea ajuta pe austriecii care, aflați în luminile rampei europene, sunt dornici să se remarce cu o victorie.

Ponturi pariuri LASK vs Slavia Praga -> cota 1.43 la Unibet pentru șansă dublă 1X.

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League