Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Conference League

Ponturi pariuri Mura vs Rennes – Conference League

Ponturi pariuri Mura vs Rennes

Ponturi pariuri Mura vs Rennes – Conference League

Joi, 21 octombrie 2021, cu incepere de la ora 19:45. pe stadionul Fazanerija are loc confruntarea de Conference League dintre Mura si Rennes. Aceasta partida face parte din runda cu numarul 3 din Grupa G.

Avem o favorita clara in acest duel, formatia oaspete fiind cotata cu 1.40 de catre cei de la Betano. O victorie surprinzatoare a celor de la Mura ne-ar inmulti investitia de 8.75 ori.

Prezentare cote Betano – Mura vs Rennes

Ponturi pariuri Mura vs Rennes

Mura

Formatia slovena pregatita de Ante Smundza a pierdut destul de categoric in runda cu numarul 2, cu Tottenham, scor 5-1. De remarcat golul foarte frumos Ziga Kous, venit la scorul de 2-0 pentru englezi. Sunt ultimi in grupa G, cu 0 puncte si un golaveraj negativ, -6, cu un singur gol marcate si 7 incasate.

“Alb-negrii” vin dupa doua rezultate pozitive inaintea acestui meci ambele obtinute in campionatul intern. Un 0-0 in deplasarea de la Bravo si un 3-2 pe teren propriu cu Aluminij.

Se afla doar pe locul 5 in prima liga slovena, cu doar 20 de puncte acumulate in 13 etape. O pozitie destul de modesta avand in vedere ca face parte dintr-un campionat cu 10 echipei si are statul de campioana en-titre.

Rennes

Elevii lui Bruno Genesio se afla intr-o forma excelnta si vine dupa o serie excelenta de rezultate. In weekendul precedent a reusit sa bifeze a treia victorie la rand in deplasarea de la Metz, cu scorul de 0-3 care a fost stabilit inca de la pauza.

Are doua deplasari incheiate cu succes, daca pe cea cu Metz am mentionat-o deja, cealalta a fost obtinuta in Conference League, cu Vitesse, scor 1-2. Se afla pe poztia secunda in grupa, cu 4 puncte, si un golaveraj poztiv, de +1 in acest moment.

Gaetan Laborde s-a integrat excelent la noua sa echipa si de la venirea sa a reusit sa marcheze de 5 ori in cele 8 aparitii.

Fara infrangere in ultimele 5 meciuri, si cu 4 victorii in acest interval de timp, francezii vin cu siguranta sa obtina cele 3 puncte in Slovenia si porneste ca mare favorita din punctul meu de vedere.

Ponturi pariuri Mura vs Rennes

Jocul oaspetilor este intr-o crestere evidenta de la meci la meci si cu dupa cum am observat treateaza aceasta comeptitie destul de serios. Mura este o echipa destul de limitata si nu cred ca le va pune mari probleme celor de la Rennes. Voi miza pe o victorie a oaspetilor cu cel putin doua goluri pe tabela, cota fiind destul de buna.

Ponturi pariuri Mura vs Rennes- Conference League: 2& Peste 1.5 goluri–> Cota 1.60

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League