Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Conference League

Ponturi pariuri Olympique Marseille vs Feyenoord Rotterdam – Conference League

Ponturi pariuri Olympique Marseille vs Feyenoord Rotterdam

Meciul de fotbal Olympique Marseille vs Feyenoord Rotterdam se dispută joi, 5 mai, de la ora 22:00. Este manșa a doua a semifinalelor în Conference League. În tur, olandezii au câștigat acasă cu 3-2. În cealaltă semifinală, tot joi seară, AS Roma o primește pe Leicester, după 1-1 în tur.

La casele de pariuri, faptul că meciul se dispută pe teren propriu le oferă francezilor prima șansă. Forma de moment nu „cântă”, totuși, pentru Marseille. Dar, chiar și așa, oricum ar fi aceasta, OM joacă deschis, cât timp îl are pe bancă pe argentinianul Jorge Sampaoli. Iar o victorie la limită, care să-i ofere șansa prelungilor și/sau penalty-urilor, îi este la îndemână.

Ponturi pariuri Olympique Marseille vs Feyenoord Rotterdam. Rezultatul din tur

De ce faptul că partida decisivă pentru accesul în marea finală se dispută pe „Stade Velodrome” reprezintă un mare avantaj? Grecii de la PAOK Salonic au depus mărturie despre atmosfera terifiantă rezultată din presiunea exercitată de suporterii formației din sudul Franței.

Marseille

OM oferă oarece semne oboseală, în finalul sezonului. Omul arătat cu degetul pentru situația dificilă este chiar Sampoli. Antrenorul n-ar fi făcut corespunzător rotația jucătorilor, pentru a le alunga sau a ocoli oboseala inerentă.

După eșecul din Olanda, OM a avut o prestație lamentabilă în Ligue 1, 0-3 acasă cu Olympique Lyon, o formație rămasă fără obiective. Astfel, poziția secundă în campionat, de care era atât de sigură, îi este pusă sub semnul întrebării.

Ponturi pariuri Olympique Marseille vs Feyenoord Rotterdam. Polonezul Milik, om de gol important

Cu 3 etape înainte de sfârșit î Hexagon, 4 echipe sunt întinse pe distanța a 5 puncte: OM (65p), Rennes (62p), AS Monaco (62p) și Nice (60p). Iar în Franța, doar primele locuri duc direct în viitoare ediție a Ligii Campionilor. Poziția a 3-a trimite doar în play-off-ul competiției.

Feyenoord

Trupa din Rotterdam joacă degajat. Se simte o plăcere a jocului ofensiv în evoluțiile sale. Nu degeaba este reprezentanta unui fotbal de atac, cel batav. Adună victorii consistente atât în Europa, cât și în Olanda, sperând să pună mâna pe un trofeu. Scorul de pe „De Kuip” nu ar trebui să surprindă. Feyenoord este croită pe calapodul adversarei. Propune meciuri cu goluri multe, iar dacă se poate să înscrie unul mai mult decât adversarul ar fi ideal.

În Eredivisie, echipa este pe locul 3, după Ajax Amesterdam și PSV Eindhoven, care nu pot fi deranjate de pe primele două poziții. Totuși, Feyenoord nu este amenințată că ar putea fi dată jos de pe poziția de Liga Europa, Twente aflându-se la 5 puncte în spate, cu 3 runde rămase de jucat.

Feyenoord propune nume interesante pentru campionatele mai puternice din Europa, așa cum odinioară i-a lansat pe Jon Dahl Tomasson, Dirk Kuyt sau pe Robin Van Persie. Acum, la modă sunt columbianul Luis Sinisterra (22 de ani) și olandezul de 21 ani, Lutsharel Geertruida, autorul unei „duble” în ultima etapă, la 3-1 cu Fortuna Sittard.

Cele două formații s-au mai înfruntat în sezonul 1999-2000, în Liga Campionilor. După 3-0 în Olanda, a urmat o remiză albă în Franța.

Ponturi pariuri Olympique Marseille vs Feyenoord Rotterdam -> cota 2.1 la Unibet pentru victorie OM în timpul regulamentar.

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League