Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Conference League

Ponturi pariuri PAOK Salonic vs Olympique Marseille – Conference League

Ponturi pariuri PAOK Salonic vs Olympique Marseille

Meciul de fotbal PAOK Salonia vs Olympique Marseille se dispută joi, 14 aprilie, în Grecia, și contează pentru un loc în semifinalele Conference League. Este treia competiție europeană intercluburi. În tur, OM a dispus de trupa lui Răzvan Lucescu cu 2-1.

La casele de pariuri din România, trupa franceză are prima șansă la calificarea mai departe, dar și la obținerea victoriei. Mizăm pe goluri date de oaspeți.

Meciul-tur s-a lăsat cu scandal, iar Răzvan Lucescu a fost în centrul disputelor. După o noapte de calvar, cu fanii lui PAOK hăituiți în Marseille de ultrașii lui OM, care au atacat inclusiv hotelul echipei, Răzvan Lucescu i-a avertizat pe francezi la conferință: „Ar fi mai bine ca suporterii voștri să nu vină la retur”.

Ponturi pariuri PAOK Salonic vs Olympique Marseille. Fanii greci la Marsilia

Și a mai spus: „Sper ca Marseille să aibă parte la Salonic de primirea de care ne-am «bucurat» noi aici. Sper să fie așa, de fapt cred că va fi așa. Sunt foarte dezamăgit de ceea ce am văzut”.

PAOK Salonic

Formația greacă PAOK are un munte de urcat în manșa a doua a sferturilor de finală ale UEFA Europa Conference League (UECL), după o aventură agitată, la mijlocul săptămânii trecute. Marsilia a câștigat cu 2-1, în ciuda faptului că a terminat în 10 oameni, avându-l pe Gerson eliminat în prelungiri. Echipa greacă rămâne greu de învins pe teren propriu, ajungând la 14 meciuri competitive fără eșec (11 victorii și 3 egaluri).

Seria include 3 victorii acasă în această competiție, obținute la o diferență minimă. De asemenea, 7 dintre cele 11 victorii au fost, de asemenea, decise la un gol distanță, așa că nu ar fi o surpriză dacă și acest duel s-ar decide la fel. „Alb-negrii” vor trebui să-și îmbunătățească semnificativ cifrele față de duelurile cu formațiile franțuzești, în fața cărora au 3 victorii, o remiză și 6 înfrângeri, pentru a se califica în prima lor semifinală europeană.

Olympique Marseille

După victorie cu PAOK, Marsilia și-a continuat seria de succese cu un 2-0 „de serviciu” asupra celor de la Montpellier, în competiția internă, rezultat care o menține pe locul 2 în Ligue 1 și o duce la 7 victorii consecutive în toate competițiile.

Ponturi pariuri PAOK SAlonic vs Olympique Marseille. Bakambu a împlinit 31 de ani luni, 11 aprilie

Echipa lui Jorge Sampaoli, câștigătoarea Cupei Campionilor în stagiunea 1992/93, a marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre aceste meciuri. Dacă se va păstra trendul, fanii pot spera la calificarea în semifinale.

OM poate profita de nervozitatea elenilor. PAOK a primit al doilea cele mai multe cartonașe galbene din Conference League în acest sezon (28).

Ponturi pariuri PAOK Salonic vs Olympique Marseille -> cota 2.43 la Unibet pentru peste 1,5 goluri ale oaspeților.

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League