Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi pariuri Rennes vs Vitesse – Conference League

Ponturi pariuri Rennes vs Vitesse

Ponturi pariuri Rennes vs Vitesse – Conference League

Roazhon Park gazduieste partida din runda cu numarul 5 din Conference League dintre echipa locala Rennes si Vitesse. Intalnirea va avea loc joi, 25 noiembrie 2021, de la ora 19:45.

Echipa lui Bruno Genesio este cotata cu prima sansa inaintea acestei confruntari si la un eventual succes, Betano le ofera 1.47. Un succes al formatiei oaspete ne-ar inmulti investitia de 7.8 in momentul de fata. Pentru a vedea tabela schimbata cel putin 3 ori, primim cota de 1.83.

Prezentare cote Betano – Rennes vs Vitesse

Ponturi pariuri Rennes vs Vitesse

Rennes

Traverseaza o perioada excelenta in care au reusit sa bifeze 9 succese in 11 jocuri. Ultimele 3 meciuri le-au disputat pe teren propriu si de fiecare data au reusit sa se impuna. De mentionat si faptul ca au 6 victorii consecutive pe Roazhon Park, interval de timp in care au incasat un singur gol. Ocupa treapta a treia in campionatul intern in acest moment, cu 20 de puncte acumulate in 14 etape.

Lucrurile au o perspectiva buna si in Conference League, fiind in fruntea grupei, cu 10 puncte, si un golaveraj pozitiv, +3, cu 7 goluri marcate si 4 incasate.

S-au impus in deplasarea din Olanda, cu scorul de 2-1, asta dupa ce Vitesse se afla in avantaj la finalul primei reprize.

Vitesse

Trupa lui Thomas Letsch alterneaza evolutiile foarte bune, cu cele mai putin reusite in ultimele meciuri si spun aces lucru avand in vedere ultimele lor rezultate. Ultima aparatie le-a adus a treia infrangere din ultimele 5 jocuri, dupa 2-0 la Eindhoven, cu PSV.

Sunt pe pozitia a treia in grupa G, cu 6 puncte la un punct distanta de Tottenham, in fata careia a pierdut in etapa precedenta, scor 3-2, asta dupa ce au jucat cu om in plus din minutul 59.

Maximilan Witek este jucatorul cu cele mai bune cifre din ofensiva oaspetilor in Confrence League, cu 2 goluri marcaste si tot atatea pase decisive.

Ponturi pariuri Rennes vs Vitesse

Rennes porneste clar cu prima sansa, avand in vedere moralul si forma prin care trece. Un succes le asigura gazdelor prima pozitie in grupa. Vitesse pastreaza in continuare sanse pentru locul 2 insa nu se afla doar la mana lor in momentul de fata. Voi miza pe victoria gazdelor in acest duel si pe faptul ca nu vom vedea un duel foarte spectaculos.

Ponturi pariuri Rennes vs Vitesse – Conference League: 1 & Sub 5.5 goluri –> Cota 1.50

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League