Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi pariuri Sochi vs Partizan – Preliminarii Conference League

Ponturi pariuri Sochi vs Partizan

Ponturi pariuri Sochi vs Partizan – Preliminarii Conference League

Preliminariile Conference League continua, cu turul 3. Sochi si Partizan se vor intalni Joi 5 August – de la ora 19:00.

Betano ii coteaza cu prima sansa pe rusi, insa partida se anunta una echilibrata. In ceea ce priveste cotele pentru “under” si “over” 2.5 goluri, ei bine in ambele cazuri avem o cota de 1.87.

Cote Betano Sochi vs Partizan Belgrad

Sochi

Conference League reprezinta o competitie noua, pe care publicul romanesc a privit-o cu entuziasm. Toate cele 3 reprezentante insa au parasit imediat competitia. FCSB, Universitatea Craiova sau Sepsi nu au fost capabile sa treaca de turul 2 preliminar. Revenind la partida de astazi, ei bine Sochi a eliminat-o deja pe Keshla la finalul lunii Iulie.

Rusii au castigat cu scorul de 3-0 pe teren propriu si cu 4-2 in deplasare. A fost un spectacol total al celor de la Sochi, cu 7 goluri marcate in 2 dueluri. Echipa a inceput insa cu stangul in campionat, pierzand cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Nizhny Novgorod.

Pe teren propriu, Sochi nu a mai fost invinsa din 11 Aprilie, de la un 1-2 cu Zenit in Premier League.

Partizan

Partizan arata incredibil de bine in acest debut de sezon. Echipa are 5 victorii in 5 partide, 13 goluri marcate si 0 incasate! Astfel pare imposibil in opinia mea ca gruparea sarba sa nu ajunga in play-off-ul Conference League. In turul 2 preliminar, alb-negrii au trecut fara emotii de Dun. Streda. Partizan a castigat cu scorul de 1-0 la Belgrad si cu 2-0 in deplasare.

Lucrurile stau foarte bine si in campionat, acolo unde echipa vrea sa opreasca suprematia celor de la Steaua Rosie Belgrad. Partizana  inceput cu un 4-0 in deplasarea de la Proleter. A continuat cu un 2-0 la Vojvodina si un 4-0 acasa cu Vozdovac.

Partizan a evoluat ultima oara in Europa – in sezonul 2019/2020. Atunci sarbii au ajuns intr-o grupa de Europa League cu Manchester United, Astana si AZ Alkmaar.

Partizan este echipa superioara astazi in opinia mea. Echipe trece printr-o forma mult mai buna si din punct de vedere moral are un avantaj important.

De asemenea, nu exista termen de comparatie intre cele doua – daca ne raportam la experienta europeana. Nu stiu daca oaspetii se pot impune in Rusia, insa nu ii vad pierzand astazi.

Ponturi pariuri Sochi vs Partizan

x2 (Partizan nu pierde), cota 1.55 la Betano

PREDICTII PARIURI CONFERENCE LEAGUE

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League