Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi pariuri St. Josephs vs Larne – Preliminarii Conference League

Ponturi pariuri St. Josephs vs Larne

Meciul dintre echipele de fotbal St. Joseph vs Larne face parte din runda care deschide tururile preliminare în Conference League. Partida dintre formația din Gibraltar și cea din Irlanda de Nord are loc marți, 5 iulie, de la ora 20:00.

Câștigătoarea va da în turul doi peste Slavia Praga (Republica Cehă), care are drum liber în această fază a competiției, beneficiind de un coeficient mai bun.

Slavia nu trmeură

Cu oricare dintre cei doi adversari va avea de furcă, Slavia ar trebui să meargă în turul 3, ultima redută înaintea play-off-ului. După care urmează grupele întrecerii care a văzut-o câștigătoarea, astă-vară, pe AS Roma lui Jose Mouringo.

La casele de pariuri, echipele sunt creditate cu șanse mari de a marca. Se consideră că  va fi un joc deschis. Gazdele ar profita de terenul propriu, iar Larne mizează pe valoare. St. Josephs vs Larne promite spectacol.

St. Josephs

Se observă că nivelul naționalei indică fidel și potențialul echipelor de club. Gibraltar este o ciudățenie în sport și nici potențial de creștere nu se întrevede. Are un campionat minuscul, cu doar 6 echipe, iar Lincoln Red Imps, adversara CFR-ului în Europa, este abonată la titlu.

Cei din Gibraltar speră să ducă măcar campioana în grupele competiției, nu-și fac iluzii privind forța celor de la St. Josephs, care pornesc cu șanse reduse contra nord-irlandezilor.

Echipa St. Josephs care își desfășoară jocurile de acasă pe „Victoria Stadium” din Gibraltar a terminat pe locul 3 sezonul trecut, având-o în față și pe Europa FC. Distanța de campioană a fost mare, măsurându-se în 23 de puncte.

Larne

Oaspeții sunt favoriți. Nord-irlandezii n-au stat degeaba în această vară. În iunie au avut 3 meciuri amicale, o victorie cu 2-0 cu galezii de la TNS, dar și două eșecuri, cu scoțienii de la Hamilton și cu irlandezii de la Dundalk.

Numele formației nu spune mai nimic microbiștilor. Larne nu este vreo forță în Irlanda de Nord, unde legea o fac formații mai titrate, precum Linfield sau Glentoran.

Oaspeții și-au prezentat tricourile pentru noul sezon folosind maimuțe. Au atras astfel atenția asupra lor, dar nu neapărat în sens pozitiv.

Ponturi pariuri St. Josephs vs Larne. Nord-irlandezii, prezentare originală a tricourilor de joc

Larne marchează mult în campionatul intern, dar în Europa nu-i va fi la fel de ușor. Jucătorii buni nu fac prea mulți purici, preferând contracte în Scoția.

Ponturi pariuri St. Josephs vs Larne -> cota 1.6 la Betano pentru pariul ambele marchează.

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League