Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Partizan vs Sabah Baku – Preliminarii Conference League

Ponturi Partizan vs Sabah Baku

Ponturi Partizan vs Sabah Baku – Preliminarii Conference League

„Stadion Partizana” va gazdui mansa retur dintre Partizan Belgrad si Sabah Baku din turul 3 preliminar Conference League. Startul partidei va avea loc joi, 17 august 2023, incepand cu ora 22:00.

Betano ii acorda formatiei din Serbia, 1.78 pentru a se impune in aceasta seara. Un succes al oaspetilor ne-ar aduce un profit de 4.25 ori mai mare la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Partizan vs Sabah Baku

Ponturi Partizan vs Sabah Baku

Partizan

„Crno-beli” au un inceput pozitiv de sezon, cel putin pe plan intern, acolo unde are doua succese consecutve. Dupa victoria cu 0-2 de la Vojvodina, „grobari” au castigat si in weekend cu 2-1 contra celor de la Radnicki Nis.

Total de neinteles evolutia lor de la Baku din mansa tur, cand azerii i-au depasit la toate capitolele. Baietii lui Igor Duljaj are de tras serios pentru a face „remontada” cu Sabah, insa scorul de 2-0 nu pare tocmai unul imposibil de intors.

Experienta europeana inclina in mod clara spre tabara sarbilor. Luam exemplu doar ultimele doua sezoane, atunci cand formatia din Seria a reusit sa iasa de fiecare data din faza grupelor UEFA Conference League.

Sabah Baku

Clubul infiintat abia in urma cu 5 ani se afla pentru prima oara in competitiile europene. Pana acum parcursul lor este unul extrem de interesant si de apreciat avand in vedere experienta lor, chiar si la nivel de Conference League.

Gruparea antrenata de Murad Musayev a facut un meci perfect in prima mansa, cand a reusit sa marcheze golurile victoriei de 2-0, in decurs de 4 minute, in 70 si 74 mai exact. Aleksey Isayev a fost autor si co-autor la ambele reusite ale formatiei sale.

Foarte interesant de urmarit evolutia lor de la Belgrad, acolo unde vor avea o misiune extrem de complicata. Remarcam ca in 2023, rezultatele lor din deplasare nu au fost deloc rele, si le-ar putea da un imbold moral din acest punct de vedere.

Ponturi Partizan vs Sabah Baku

Partizan este clar echipa mai buna, insa sarbii sufera in mod clar la capitolul forma de moment. Azerii au aratat extrem de bine in partida tur, iar daca vor repeta evolutia de la Baku, au toate sansele sa inscrie la Belgrad. Am ales sa merg pe mana inspiratiei aici, si sa merg pe cel putin un gol marcat de Sabah Baku.

Ponturi Partizan vs Sabah Baku – Oaspeti Peste 0.5 goluri –> Cota 1.60

More in Ponturi Conference League