Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Plzen vs Tobol – Play-off Conference League

Ponturi Plzen vs Tobol

Ponturi Plzen vs Tobol – Play-off Conference League

Joi, 31 august 2023, de la ora 20:00, pe „Doosan Arena” vom asista la partida dintre Plzen si Tobol ce conteaza pentru returul play-off-ului din UEFA Conference League.

Doar 1.27 ne ofera Betano pentru a vedea acest meci castigat de formatia ceha. O optiune ceva mai buna avem la goluri, acolo unde primim 2.15 pentru a vedea depasita linia de „peste 3.5”.

Prezentare cote Betano – Plzen vs Tobol

Ponturi Plzen vs Tobol

Plzen

Viktoria o tine „victorie in victorie” in aceasta perioada foarte productica pentru tabara ceha. Dupa succesul obtinut in ultimul meci disputat, chiar cel cu adversari de astazi, scor 1-2, au ajuns la o serie ce contine 7 triumfuri consecutive.

Un bilant extraordinar, tinand ca debutul lor de sezon a fost unul ezitant. Se pare ca Miroslav Koubek a rezolvat probleme din mers, mai ales din punct de vedere ofensiv. Spun acest lucru pentru ca gazdele au marcat de fiecare data cel putin doua goluri in succesele obtinute in acest interval de timp.

Ultimele 3 aparitii din fata propriilor suporteri s-au incheiat cu triumf pentru ei. Au inceput cu un 3-1 contra lui Ostrava, ca mai apoi sa castige si in partida contra maltezilor de la Gzira, cu 4-0. Precedenta aparite a fost din nou satisfacatoare pentru ei, 2-1 contra lui Sigma Olomouc.

Tobol

Sub comanda lui Milic Curcic, kazahii se afla la cea mai lunga aventura a lor in cupele europene. Si-au depasit precedenta performanta cand reusise sa ajunga doar pana in turul 3 preliminar din UEFA Conference League.

Gratie reusitei de 1-2 a lui Serges Deble din minutul 90+8, tabara oaspete inca isi pastreaza sperantele ca pot produce o surpriza in Cehia. Sansele lor nu arata prea bine la ora actuala. Pe langa faptul ca este inferioara din punct de vedere valoric, nici forma de moment nu ii ajuta foarte mult.

Formatia din Kazakhstan vine dupa 5 meciuri consecutive fara succes. Pe 10 august am asistat la ultimul meci castigat de oaspeti de astazi, care se impuneau si atunci cu greu in fata celor de la Derry City, acasa, scor 1-0.

Ponturi Plzen vs Tobol

Formatia ceha vine cu un moral excelent inaintea acestei confruntari decisive. Lucrurile stau total diferit in tabara echipei din Kazakhstan care traverseaza o forma extrem de slaba. Superioritatea valorica, experienta europeana si avantajul pe terenului propropriu sunt alte argumente care ma fac sa cred ca Plzen se va impune intr-un mod destul de clar in meciul de astazi.

Ponturi Plzen vs Tobol – 1& Peste 1.5 goluri –> Cota 1.40

More in Ponturi Conference League