Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Rapid Viena vs Fiorentina – Play-off Conference League

Ponturi Rapid Viena vs Fiorentina

Ponturi Rapid Viena vs Fiorentina – Play-off Conference League

Rapid Viena da piept cu finalista de anul trecut, Fiorentina in play-off-ul din UEFA Conference League. Primul meci din aceasta dubla se va consuma joi, 24 august 2023, la ora 20:00, pe „Allianz Stadion”.

Gruparea din Firenze este cotata cu 1.65 de catre Betano pentru a castiga in capitala Austriei. Un succes al austriecilor ne-ar aduce un profit de 5.20 ori mai mare la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Rapid Viena vs Fiorentina

Ponturi Rapid Viena vs Fiorentina

Rapid Viena

„Die grun-weissen” vin dupa doua evolutii perfecte in deplasare. A fost mai intai victoria din Ungaria, 0-5 cu Debrecen din mansa retur, ce le-a adus si calificarea mai departe in play-off. La Viena, au facut doar 0-0 in compania maghiarilor.

Weekendul a fost de asemenea cu succes pentru trupa pregatita de Zoran Barisic. S-au deplasat pe terenul nou-promovatei BW Linz, acolo unde au facut instructie cu adversari lor, castigand in aceeasi maniera ca in ultima vizita europeana.

Pana acum, formatia austriaca a jucat doar de 3 ori pe teren propriu in actuala stagiune. Rezultatele nu fost tocmai extraordinare, bifand un singur succes, 4-0 cu Hartberg, egalul de care faceam referire putin mai sus, si un esec.

Echipa probabila: Hedl; Schick, Querfeld, Hofmann, Auer; Kerschbaum, Sattlberger; Oswald, Seidl, Grull; Burgstaller

Fiorentina

Gruparea italiana isi incepea aventura european de anul trecut tot in play-off-ul Conference League. O editie cu totul speciala pentru formatia pregatita de Vincenzo Italiano care avea sa ajunga pana in finala, acolo unde pierdea in fata lui West Ham.

Turul acestei duble il abordeaza cu un moral pozitiv. Primul meci oficial al italienilor l-am consemnat abia in weekend, atunci cand au evoluat pe terenul lui Genoa in prima etapa din Serie A. Au avut o prestatie extrem de solida, rasplatita cu un succes categoric, 1-4.

Giacomo Bonaventura si Cristiano Biraghi au avut un aport important la succesul echipei lor. Cei doi si-au trecut in cont cate o reusita si un assist in aceasta prima confruntare. Pe lista marcatorilor si-au mai facut aparatia Rolando Mondragora si argentinianul Nicolas Gonzalez.

Echipa probabila: Christensen; Dodo, Milenkovic, Martinez Quarta, Parisi; Arthur, Mandragora; Gonzalez, Bonaventura, Kouame; Beltran

Ponturi Rapid Viena vs Fiorentina

Balanta inclina catre victoria italienilor care a inceput sezonul cu o evolutie sclipitoare. De cealalta parte, Rapid Viena vine dupa doua victorii cu 0-5 in deplasare, totusi, obtinute in fata unor adversari net inferiori celui pe care il vor intalni astazi. Imi voi asculta instinctul aici si ma voi duce pe un pronostic de „GG sau 3+”.

Ponturi Rapid Viena vs Fiorentina – Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.44

More in Ponturi Conference League