Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Riga FC vs Twente – Preliminarii Conference League

Ponturi Riga FC vs Twente

Ponturi Riga FC vs Twente – Preliminarii Conference League

Riga FC da piept cu Twente, joi, 17 august 2023, de la ora 20:00, pe „Skonto stadions” in returul din runda a treia preliminara – UEFA Conference League.

Echipa olandeza este cotata cu 1.65 de catre cei de la Betano pentru a se impune si in acest meci 2. Un succes al gazdelor ne-ar aduce un profit de 5.00 ori mai mare la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Riga FC vs Twente

Ponturi Riga FC vs Twente

Riga FC

Clubul leton infiintat abia in 2014 a devenit o prezenta constanta in cupele europene. Incepand cu sezonul 2018-19 atunci cand au evoluat pentru prima oara in Europa, au fost prezenti de fiecare data in competitiile europene.

Bineinteles, nu au facut atins mari performante. La prima editie de UEFA Conference League, au inregistrat cel mai bun parcurs al lor, ajungand pana in play-off. Acolo au pierdut surprinzator calificarea in detrimentul celor de la Lincoln, reprezentanta a Gibraltarului.

Inaintea acestui duel, remarcam faptul ca letonii au nu mai putin de 6 victorii consecutive pe teren propriu. Doua dintre ele au fost obtinute in precedentele doua tururi preliminare. A fost un 2-0 cu Vikingur Reykjavik si un 3-1 contra lui Kecskemeti.

Twente

Formatia olandeza a debutat cu dreptul in noua editie de Eredivisie, acolo unde s-au deplasat pe terenul nou-promovatei Almere. Si-au demonstrat pe deplin superioritatea si s-au impus cu un scor categoric, 1-4.

Trebuie sa remarcam si faptul ca toate cele 4 goluri ale trupei pregatite de Joseph Oosting au venit dupa minutul 58. A fost al doilea triumf la rand al olandezilor, care si-au respectat blazonul si in mansa tur cu cei de la Riga FC.

S-au impus contra echipei din Letonia doar cu 2-0, desi daca aruncam o privire pe numarul ocaziilor, putem spune ca mai puteau fara probleme sa marcheze. La acest scor trebuie sa ramana la fel de concentrati pentru a nu avea parte de o surpriza neplacuta ce le-ar putea „rapi” sansa de a ajunge in play-off-ul UEFA Conference League.

Ponturi Riga FC vs Twente

Toate argumentele sunt de partea olandezilor inaintea vizitei din Letonia. Valoarea superioara si forma de moment inclina clar catre tabara celor de la Twente. Batavii si-au demonstrat superioriratea si in mansa tur, cand puteau castiga intr-o maniera si mai categorica daca ne luam dupa aspectul jocului. Scorul din tur ii obliga pe oaspeti sa trateze foarte serios si vizita de la Riga. Asadar, merg pe victoria trupei din Enschede la o cota foarte buna.

Ponturi Riga FC vs Twente – 2 Solist –> Cota 1.65

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League