Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Rosenborg vs Crusaders – Preliminarii Conference League

Ponturi Rosenborg vs Crusaders

Ponturi Rosenborg vs Crusaders – Preliminarii Conference League

Rosenborg se infrunta cu cei de la Crusaders, joi, 3 august 2023, de la ora 20:00, pe „Lerkendal Stadion”, in meciul 2 al turului secund preliminar din UEFA Conference League.

Gruparea din Trodnheim este cotata doar cu 1.31 de catre casele de pariuri online. Avem o cota ce mai rasarita la goluri, acolo unde primim 1.65 pentru a vedea minim 3 goluri.

Prezentare cote Betano – Rosenborg vs Crusaders

Ponturi Rosenborg vs Crusaders

Rosenborg

Evolutiile trupei lui Svein Maalen se afla intr-o crestere evidenta. Adevarat este faptul ca inca arata slabiciuni defensive, insa rezultatele ne confirma ca formatia norvegiana se afla pe drumul cel bun la ora actuala.

Au avut o posesie de 71% in Irlanda de Nord, acolo unde Crusaders a fost echipa ce a dominat la numarul de ocazii. Chiar si asa, rezultatul de 2-2 este unul bun pentru „troillongan” care au toate sansele de a merge mai departe, fiind clar echipa mai valoroasa.

Dupa egalul de la Belfast, norvegienii au evoluat in Eliteserien, acolo unde au primit vizita lui Odd. Dupa o prima repriza extrem de slaba la capatul careia se vedeau si condusi cu doua goluri. In partea secunda, au fost cu totul alta echipa si au izbutit sa castige cu 3-2, ajungand astfel la 3 victorii in ultimele 4 meciuri oficiale.

Crusaders

„The crues” au izbutit la fel ca in sezonul trecut sa treaca de primul tur preliminar Conference League. In debutul de competitie au dat peste finlandezii de la Haka. Dupa 2-2 in Finlanda, gruparea pregatita de Stephen Baxter a reusit sa mearga mai departe dupa un succes la limita acasa, scor 1-0.

Evolutia lor de joia trecuta a fost una foarte solida, avand in vedere statutul pe care il au ca echipa. Au reusit sa isi creeze 12 ocazii de gol la poarta lui Rosenborg, din care 7 finalizate. O cifra ce ii va face cu siguranta mai atenti pe norvegieni in acest retur.

Au tot bifat prezente in cupele europene in ultimele stagiuni, insa fara a realiza o performanta notabila. In intreaga lor istorie europeana, remarcam faptul ca nu au izbutit sa treaca mai mult de un tur preliminar.

Ponturi Rosenborg vs Crusaders

Personal o vad clar favorita pe Rosenborg astazi care se afla intr-o revenire de forma evidenta. Echipa norvegiana este in mod clara superioara din toate punctele de vedere, iar terenul propriu v-a reprezenta si el un avantaj important in aceasta dubla. Am ales sa merg pe cel putin doua goluri marcate de gazde aici, la o cota buna, tinand cont de adversarul pe care il vor intalni.

Ponturi Rosenborg vs Crusaders – Gazdele – Peste 1.5 goluri –> Cota 1.44

More in Ponturi Conference League