Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Conference League

Ponturi Viking vs Sparta Praga – Preliminarii Conference League

Ponturi Viking vs Sparta Praga

Ponturi Viking vs Sparta Praga – Preliminarii Conference League

Viking si Sparta Praga se intalnesc in mansa retur a rundei cu numarul 2 din preliminariile Conference League. Duelul va avea loc joi, 28 iulie 2022, de la ora 20:00, pe „Viking stadion”.

Praghezii sunt cotati cu prima sansa astazi, iar operatorul online Betano ne ofera o cota de 1.95 la o victorie in aceasta deplasare. De cealalta parte, un succes al echipei din Stavanger ne-ar aduce un profit de 3.5 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Viking vs Sparta Praga

Ponturi Viking vs Sparta Praga

Viking

„De Markebla” s-a deplasat la Oslo pentru ultimul meci disputat, acolo unde au cedat cu 4-2 in fata celor de la Valerenga. A fost prima infrangere suferita dupa o serie de 4 partide consecutive in care au terminat neinvinsi. Au cazut pe 4 dupa ultimul rezultat din Eliteserien, avand in continuare un total de 28 de puncte.

Nu s-au descurcat deloc rau pe teren propriu in acest sezon. Doar Sandefjord a plecat invingatoare de pe „Viking Stadium”, in urma unui succes cu 1-2. In restul confruntarilor, au izbutit sa bifeze 5 triumfuri si 3 rezultate de egalitate.

Primul lor meci european dupa o pauza de doua sezoane s-a incheiat bine pentru ei din punct de vedere al rezultatului, insa ca exprimare, echipa antrenata de Bjarte Lunden Aarsheim si Morten Jensen si-a aratat limitele in confruntarea din capitala Cehiei.

Sparta Praga

Elevii lui Brian Priske au dominat in totalitate in prima mansa, insa a fost una din acele zile in care mingea a refuzat sa intre in poarta norvegienilor. Cehii si-au creat nu mai putin de 28 de ocazii de gol din care doar 5 cadrate pe spatiul portii lui Patrik Gunnarsson.

Oricum, avand in vedere ca a fost prima partida oficiala a sezonului, evoluatia lor este una incurajatoare. „Zelezna Sparta” a disputat 5 jocuri de verificare in aceasta pauza competitionala. Au izbutit 3 triumfuri, un egal si o infrangere la limita contra austriecilor de la Wolfsberger.

Este o formatie obisnuita cu ritmul meciurilor europene, fiind mai tot timpul prezenti in grupele competitiilor. Anul trecut au evoluat in grupele Europa League, unde au terminat pe 3, ca mai apoi sa rateze calificarea in saisprezecimile Conference League in fata celor de la Partizan Belgrad.

Ponturi Viking vs Sparta Praga

La cum au aratat lucrurile in primul meci, o vad ca favorita clara pe Sparta Praga la calificare. Este destul de evident ca cei de la Viking nu au un lot care sa le permita sa lupte atat in Europa, cat si in campionat. Merg pe calificarea oaspetilor, care si-au demonstrat superioritatea in multe randuri la Praga, insa trebuie sa fie mult mai atenti la finalizare pentru a isi face un meci mai usor.

Ponturi Viking vs Sparta Praga – Oaspeti – Se califica mai departe –> Cota 1.53

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League