Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Vikingur Gota vs Europa FC – Conference League

Ponturi Vikingur Gota vs Europa FC

Ponturi Vikingur Gota vs Europa FC – Conference League

Miercuri, 6 iulie 2022, cu incepere de la ora 21:00, pe Torsvollur din Torshavn, in mansa tur din Conference League, echipa feroeza Vikingur Gota primeste vizita celor de la Europa FC.

„Vikingii” sunt cotati cu prima sansa inaintea acestei confruntari de catre agentiile de pariuri online care le atribuie 1.72 la victorie. Pentru un triumf al oaspetilor am obtine un profit de 4.4 ori mai mare la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Vikingur Gota vs Europa FC

Ponturi Vikingur Gota vs Europa FC

Vikingur Gota

Clubul infiintat in 2008, a incheiat sezonul trecut pe treapta a treia a clasamentului care le-a asigura prezenta in aceasta editie de Conference League. Se afla in plin sezon in acest moment, acolo unde se afla pe pozitia secunda, cu un total de 37 de puncte.

Trupa pregatita de Johan Petur Poulsen se afla intr-o forma excelenta. Succesul din ultima runda a campionatului feroez, scor 2-1 contra celor de la B36 Torshavn, a fost al patrulea consecutiv. De remarcat ca nu au mai pierdut de 9 meciuri, interval de timp in care au bifat 8 succese si doua rezultate de egalitate.

Este formatia cu cele mai multe goluri din campionat, cu 46 in 15 runde, o medie de peste 3 goluri. Acest aspect poate conta foarte mult, tinand cont ca valoarea adversarului este de nivel apropiat.

Europa FC

„The Green Machine” a incheiat sezonul de Gibraltar pe pozitia secunda, la 11 puncte distanta de campioana, Lincoln. Spre deosebire de adversari lor, formatia oaspete se afla in pauza competitionala. Pe 30 iunie au jucat un meci amical in compania celor de la Hearts, pe care l-au pierdut de o maniera categorica, scor 0-4.

Este o formatie ce a evoluat constant in cupele europene, incepand cu sezonul 2014-2015, insa fara mari realizari. In cele 8 aparitii doar o singura data au izbutit sa treaca de un tur preliminar. Bilantul lor in competitiile europene arata in felul urmator: 3 succese, 3 egaluri si 14 esecuri.

Chiar daca nu au mai pierdut de 10 deplasari, ii asteapta o misiune destul de dificila pe elevii lui Moises Garcia Fernandez in Insulele Feroe.

Ponturi Vikingur Gota vs Europa FC

Faptul ca Vikingur se afla in plin sezon, cred ca reprezinta un avantaj destul de mare in confruntarea de astazi. Oaspeti vor veni sa isi joace sansa, insa nu prea ii vad sa scoata un rezultat pozitiv in aceasta deplasare. Merg pe mana gazdelor la o cota ce merita atentia noastra.

Ponturi Vikingur Gota vs Europa FC – 1 Solist –> Cota 1.72

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League