Connect with us

Ponturi Conference League

Ponturi Young Boys vs FK Liepaja – Preliminarii Conference League

Ponturi Young Boys vs FK Liepaja

Ponturi Young Boys vs FK Liepaja – Preliminarii Conference League

„Stadion Wankdorf” din Berna gazduieste mansa retur dintre Young Boys si FK Liepaja din runda cu numarul a preliminariilor Conference League. Confruntarea este programata joi, 28 iulie, cu incepere de la ora 21:00.

Diferenta de valoare dintre cele doua formatii se reflecta si in cotele oferite de catre cei de la Betano, care le atribuie 1.07 la victorie gazdelor. De cealalta parte un succes surprinzator al letonilor ne-ar inmulti investitia de 37 de ori. Trebuie sa luam in considerare si cota de 2.05 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 4 ori.

Prezentare cote Betano – Young Boys vs FK Liepaja

Ponturi Young Boys vs FK Liepaja

Young Boys

Clubul infiintat pe 14 martie 1898 are un inceput excelent de sezon, reusind sa castige toate cele 3 jocuri oficiale de pana acum, fara a primi nici macar un gol. In ultima partida jucata, s-au deplasat la Sion, acolo unde s-au impus la scor de neprezentare, 3-0. Au rezolvat destul de repede soarta meciului, iar in minutul 6, aveau deja 2-0, dupa dubla reusita de Wilfried Kanga.

In mansa tur jucata in Letonia, elevii lui Raphael Wicky au castigat doar cu 1-0, desi au dominat de o maniera categorica, avand nu mai putin de 23 de ocazii de gol, 11 lovituri de la coltul terenului si o posesie de 59%.

Doar campioana en-titre Zurich a plecat invingatoare de pe „Stadion Wankdorf” in precedentele 12 jocuri oficiale.

FK Liepaja

Echipa antrenata de Tamaz Pertia nu se afla in cea mai buna forma sportiva. Au izbutit doar o singura victorie in ultimele 6 partide oficiale. A fost un succes cu 3-1, pe teren propriu, in mansa retur din prima runda Conference League disputata in compania celor de la Gjilani.

Nu au foarte multe argumente inaintea acestui meci 2. Este o formatia mult mai slaba din punct de vedere valoric, experienta europeana nu se poate compara cu cea a adversarilor, iar faptul ca se afla in plin campionat, conteaza prea putin, avand in vedere diferenta clara intre cele doua loturi.

Ponturi Young Boys vs FK Liepaja

Cred ca se pune doar probleme scorului in meciul de astazi, nu a si invingatoarei. Cei de la Young Boys vor cauta cu siguranta sa rezolve cat mai rapid partida si cu mai multa atentie la finalizare, cu siguranta vor castiga la o diferenta destul de clara astazi.

Ponturi Young Boys vs FK Liepaja – 1 si Peste 2.5 goluri –> Cota 1.42

CITESTE SI

More in Ponturi Conference League