Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Handbal

Cota de 1.93 din handbal – de la Razvan – 18.05.2019

O dubla care imi inspira incredere. Insa, ca de obicei, cititi, analizati si pariati responsabil.

La capatul unui sezon in care se vedeau campioni, tigrii de la CSMB pot salva sezonul cu o victorie in fata celor de la Madeira in finala Cupei Challenge.

Cu 22-22 in tur, bucurestenii se vad nevoiti sa castige mansa retur, avand in vedere numarul mic de goluri marcat in deplasare. Experienta necesara au. Si-au odihnit o mare parte din titulari in infrangerea de pe teren propriu contra celor din Turda, in finala pentru locul 3, ca dovada ca doar acest meci conteaza.

Turda este campioana en-titre a acestei competitii. Consider ca bucurestenii au tot ce le trebuie pentru a pastra cupa la Bucuresti. Cine a vazut meciul tur a putut observa ca a fost un meci mult prea ciudat. Un meci pe care-l vezi si nu stii exact la ce te-ai uitat.

Se va juca in sala Dinamo si intrarea va fi libera. Sala va fi plina, probabil, departe de atmosfera pe care o are Dinamo in Champions League la handbal insa cu siguranta va fi presiune.

E drept, Madeira a jucat perfect in Challenge Cup pana acum insa in Portugalia lucrurile scartaie destul de tare. Au 7 victorii si doua rezultate de egalitate.

In al 2-lea meci pe care vi-l propun, aveam de ales intre Bistrita – Valcea si Universitatea Cluj – Magura Cisnadie.

In primul meci avem o echipa care trebuie sa traga vs o echipa campioana si in al 2-lea o echipa care e cu gandul cu totul altundeva decat la meciul asta vs o echipa care trebuie sa bata.

Aleg al 2-lea meci. Aleg sa mizez pe Cisnadie pentru ca am vazut ce mobilizare este in micutul oras sibian.
Fanii s-au mobilizat si promit sa mearga in numar cat mai mare la Cluj pentru a le sustine pe fete. Miza este locul 3, un loc ” mai european ” decat locul 4 pentru care trebuie sa tragi pentru a ajunge in grupele EHF.

Sa nu uitam ca de curand echipa sibiana le-a facut fata extraordinar in ” Vulcanul ” de la Valcea, gazdelor, insa s-au vazut invinse la capatul unui meci cu ceva decizii dubioase de arbitraj.

Clujul nu mai are nicio miza, miza si valoarea mai mare este a oaspetelor de astazi.


CITESTE SI

More in Handbal