Connect with us

All Tips

Cota de 3.40 in CFR – CS U Craiova

Ponturi la pariuri CFR - Craiova

Cota de 3.40 in CFR – CS U Craiova

Stadionul ” Dr. Constantin Radulescu ” din Gruia este gazda celui mai important meci din aceasta runda de play-off, partida urmand sa inceapa la ora 20:00. Daca echipa feroviara reuseste sa castige, s-a cam terminat totul. S-ar face o diferenta de 7 puncte cu 5 etape ramase de final si imi vine greu sa cred ca cineva ar mai putea intoarce o asa diferenta.

CFR Cluj are cea mai buna aparare din play-off; la polul opus este Craiova

Cu 4 etape parcurse din play-off, CFR Cluj a primit un singur gol in timp ce oltenii au primit 7. De altfel, recordul acestora impotriva celor din Gruia este unul foarte prost : nu au marcat in ultimele 4 meciuri directe. Ba mai mult, in etapa a 13-a a sezonului regulat, in Gruia, Craiova nu reusea nici macar un sut pe poarta. Echipa era antrenata la acel moment de Victor Piturca.

Sa nu uitam totodata ce defensiva de fier are echipa lui Dan Petrescu care a primit un singur gol in play-off in timp ce echipe precum Sevilla abia au reusit sa marcheze o data intr-o dubla mansa de Europa League.

Mizam pe Istvan Kovacs in meciul de astazi

Partida din Gruia va fi arbitrata de Istvan Kovacs din Carei. Cred ca nu gresesc daca spun ca este unul din cei mai buni arbitrii din Romania la aceasta ora.

In mai toate meciurile directe dintre cele doua echipe s-au fluierat destul de multe faulturi. Ardeleanul scoate destul de usor cartonasul din buzunar si asta o spune statistica directa. Indiferent de competitia arbitrata, fie ca vorbim de meciuri interne, europene sau de prin Asia, Kovacs vrea sa tina jocul sub control. 

De altfel, numarul de cartonase scos in ultimele meciuri de centralul din Carei este unul impresionant si poate fi vazut in poza de mai jos.

Ponturi pariuri CFR Cluj - CSU Craiova

Cota de 3.40 in CFR – CS U Craiova – Istvan Kovacs este un arbitru care scoate usor cartonasul din buzunar

Concluzii

Ma astept la un meci putin mai dur. Nu m-ar mira ca Dan Petrescu si Istvan Kovacs sa aiba anumite conflicte de-a lungul partidei. Pentru ardeleni este foarte bun un egal in aceasta intalnire in timp ce Craiova, daca mai vrea sa ia titlul, nu concepe sa nu castige aici.

In final, vorbim de un value bet aici. Acel tip de pariu care merita incercat avand in vedere raportul cu posibilitatea de a iesi, vorbind de cota de 3.40 in CFR – CS U Craiova pe numarul de avertismente din meci.

Mizez pe minim 8 cartonase la Betano in aceasta intalnire cu insemnatate enorma pentru ambele combatante, in special ca partida va fi condusa de la centru de Istvan Kovacs.

Ponturi la pariuri CFR Cluj CSU Craiova

Cota de 3.40 la CFR Cluj – CS U Craiova – Cota de 3.40 pentru minim 8 cartonase in meci

CITESTE SI

More in All Tips