Connect with us

Hochei

Edmonton Oilers vs Chicago Blackhawks – Ponturi hochei NHL – 04/08/2020

Edmonton Oilers vs Chicago Blackhawks – Ponturi hochei NHL

În această noapte, începând cu ora 03:00, Edmonton Oilers și Chicago Blackhawks își vor susține al 2-lea meci din serie

În cazul în care nu cunoașteți sistemul stabilit pentru desfășurarea acestei competiții (arenele de joc, programul echipelor, etc),în articolul următor găsești absolut toate informațiile dorite ( —> Accesează link <— )

Edmonton Oilers vs Chicago Blackhawks

Informații meci

În primul duel din serie, indienii de la Chicago s-au impus cu scorul de 4-6, scorul general devenind astfel 0-1. Edmonton a preluat conducerea la aproape 3 minute de la startul partidei, grație golului marcat de Connor Mcdavid. Însă, acest avans avea să țină foarte mult timp. Dylan Strome reușind să restabilească egalitatea la doar trei minute de la golul marcat de McDavid. După alte două minute, Toews avea să o aducă pe Chicago în avantaj, Smith fiind învins pentru a 2-a oară.

Într-un interval de doar șapte minute, Chicago a reușit să stabilească în mare parte câștigătoare primului joc, marcând numai puțin de patru goluri. Astfel, scorul final al primei perioade de joc urma să fie 1-4 în favoarea celor de la Hawks. La începutul perioadei secunde, Draisaitl a beneficiat de o pasă oferită de McDavid, reușind să reducă din diferență. Însă, dubla lui Kubalik avea să o găsească pe Oilers la finalul perioadei cu o inferioritate de 4 goluri. Ultimele două reușite au fost marcate în ultimele 4 minute de joc, Neal și Hopkins trecându-și pe rând numele pe tabela marcatorilor.

În primul său joc din carieră în play-off-ul NHL, Dominik Kubalik reușit să puncteze de 5 ori, două goluri și 3 pase decisive. Devenind astfel primul jucător din istoria NHL care a înregistrat 5 puncte în primul său meci de play-off din carieră.

Portarul celor de la Oilers, Mike Smith a permis 5 goluri în urma a 23 de șuturi înregistrate de Chicago. Smith a fost schimbat după doar 26 de minute de joc, iar în locul său a intrat Mikko Koskinen. Nici acum nu am înțeles de ce s-a optat pentru titularizarea lui Smith în primul joc din serie. Pentru duelul din această seară, Oilers îl va avea în poartă pe Koskinen. În meciul anterior, acesta a salvat 18 din cele 19 șuturi venite spre poarta acestuia. În vârstă de 32 de ani, Mikko deține o medie de 2,74 goluri încasate și un procentaj de 91,79% la salvări.

În ceea ce îl privește pe McDavid, canadianul a evoluat timp de 23 de minute în primul joc. Timp în care a dobândit 3 puncte, un gol și două pase decisive.

Program serie Edmonton Oilers – Chicago Blackhawks

  • Joc 1: Chicago Blackhawks vs Edmonton Oilers, 1 august 2020, scor 6-4
  • Joc 2: Chicago Blackhawks vs Edmonton Oilers, 4 august 2020, ora 05:30
  • Joc 3: Edmonton Oilers vs Chicago Blackhawks, 6 august 2020, ora 05:30
  • Joc 4: Edmonton Oilers vs Chicago Blackhawks
  • Joc 5: Chicago Blackhawks vs Edmonton Oilers

Concluzie&Pronostic

Greșelile uriașe comise de compratimentul defensiv și prezența lui Smith în poartă i-au costat pe cei de la Oilers pierderea primului joc din seria cu Chicago. De această dată, lucrurile mă aștept să se dezvolte puțin diferit. Problema lui Smith s-a rezolvat, în locul său va evolua Mikko. Rămâne de văzut cum se va comporta defensiva în acest meci, deși sunt ferm convins că prezența lui Koskinen le va da jucătorilor din această zonă o doză mult mai ridicată de încredere. Pentru acest duel, eu am ales să investesc în victoria echipei din Edmonton, la o cotă de 1,73 oferită de BETANO

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Hochei