Connect with us

esports

Cine transmite CS:GO? Cum poti vedea meciurile

Cine transmite CS:GO

Cine transmite CS:GO? Este momentul jocurilor electronice, iar in aceste zile se desfasoara un eveniment interesant: ESL PRO League Season 11 Europe.

Cine transmite CS:GO? Cum poti vedea meciurile

Un eveniment de asemenea anvergura nu avea cum sa fie ratat de catre cele mai populare agentii de pariuri online din Romania. Unibet a facut de cativa ani trecerea in oferta de pariuri a acestor competitii de eSports. CS:GO face parte dintre ele, iar concursul care se desfasoara in aceste zile este transmis live pe site-ul acestei agentii de pariuri. De fapt, tot aici primesti si raspuns la intrebarea din titlu: Unibet este locul in care poti urmari in direct multe competitii eSports, gratie serviciului Unibet TV, oferit gratuit clientilor (singura conditie e sa ai bani in cont, chiar si un singur leu).

Oferta de pariuri Unibet pentru ESL Pro League astazi, 19 martie

cote unibet cs go

18 de echipe se infrunta in cea mai urmarita competitie de Counter-Strike: Global Offensive a momentului. Nici bine nu s-a incheiat concursul ESL Katowice 2020 (Polonia) si gamerii sunt din nou pe baricada. Ei se infrunta in ESL Pro League Season 11 Europe. Astralis, Natus Vincere, G2, mousesports, fnatic sunt doar cateva dintre echipele care au luat parte la linia de start.

DESCHIDE AICI CONT LA UNIBET

Ce este ESL Pro League Season 11 Europe?

ESL Pro League Season 11 este primul sezon al ligii dupa introducerea in liga a echipelor care au parteneri permanenti. Totodata, reprezinta trecerea la o singura liga globala in locul mai multor ligi regionale. In prima faza aceasta competitie trebuia sa aiba loc la Malta, dar in contextul actual s-a mutat exclusiv in online.

10 premii X 5.000 RON la ESL Pro League Season 11

Sunt trei faze care se vor disputa. Aceasta este prima dintre ele, unde cele 18 echipe sunt impartite in trei grupe egale ca numar. Toate meciurile se disputa dupa sistemul Bo3 (cel mai bun din trei meciuri). Locul 1 se califica direct in faza urmatoare, iar echipele clasate pe locurile 2 si 3 in grupe vor juca un meci de baraj, invingatoare avansand si ea.

PARIAZA PE COUNTER-STRIKE:GLOBAL OFFENSIVE

CITESTE SI

More in esports