Connect with us

esports

Biletul zilei eSports- Betano

ponturi esports

Biletul zilei eSports- Betano 18.07.2021

Salutare tuturor! Pentru astazi voi incerca ceva putin mai diferit fata de recomandarile single de pana acum. Va voi propune 2 pronosticuri interesante care vor alcatui biletul zilei din esports Betano la o cota de aproape 3.

Meciurile se vor desfasura in aceasta seara in cadrul ligii LCS Summer 2021. Primul meci al acestui bilet va incepe in jurul orei 01:00 in aceasta noapte. Va invit sa cititi cu atentie toate detaliile si sa plasati alegerile daca aveti incredere.

Biletul zilei eSports- Betano

Primul pronostic pe care il voi alege este la meciul dintre Team Dignitas si Evil Geniuses. Echipa de pe locul 3, Evil Geniuses (EG), are 9 victorii in ultimele 10 meciuri jucate. Au o forma excelenta si vor cauta victoria cu siguranta. Imi place faptul ca jucatorii de la EG au o medie foarte joasa la death-uri pe meci, iar eu ma voi ajuta de acest aspect. Team Dignitas (DIG) este o echipa de jumatatea clasamentului, avand 19 victorii si tot atatea infrangeri. Nu pot sa spun ca impresioneaza cu ceva anume si par o victima sigura in meciul acesta. Ma astept ca Yusui, midul celor de la DIG, sa faca sub 3,5 killuri in acest meci.

Urmatorul pronostic de pe acest bilet este la meciul dintre FlyQuest si 100 Thieves. FLY a inlocuit intreaga echipa cu cea de la academie, iar acest lucru a socat foarte multa lume. Si mai socant este faptul ca au castigat 4 din cele 5 meciuri jucate in noua formatie. 100T este liderul acestei ligi si au un procentaj de 75% Win in vara. La aceasta partida ma astept ca topul celor de la FLY, Kumo, sa faca sub 3,5 killuri.

Recomand plasarea single a pronosticurilor! Multa bafta!

JOCI CU 500 RON BONUS LA PRIMA DEPUNERE>>>

CITESTE SI

More in esports