Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

esports

Biletul zilei eSports- Unibet

ponturi esports

Biletul zilei eSports- Unibet

Salutare din nou! Pe langa biletul jucat la Betano, voi mai juca un bilet la Unibet. Va voi propune alte  2 pronosticuri interesante care vor alcatui biletul Unibet la o cota de aproape 3.

Meciurile se vor desfasura in aceasta seara in cadrul ligii LCS Summer 2021. Primul meci al acestui bilet va incepe in jurul orei 00:00 in aceasta noapte.

Biletul zilei eSports- Unibet

 

Primul meci care mi-a atras atentia in cadrul ofertei de la Unibet este cel dintre Team Liquid si Team SoloMid.  Este un derby local intre echipele aflate pe pozitiile 2 (TSM) si 3 (TL). Ambele echipe sunt calificate matematic in playoff. Ma astept la un meci destul de echilibrat, dar cred ca indata ce o echipa va avea avantajul, aceasta va profita si va cauta rapid victoria. In ultimul lor meci direct, de acum 3 saptamani, TSM a castigat in 28 de minute si 11 secunde, cu scorul de 7 la 5 la killuri. Au fost doar 12 killuri in acel meci, iar pentru seara aceasta voi miza pe sub 25,5 killuri in meci, la o cota de 1,65.

 

Pentru al doilea meci de pe bilet voi merge la partida dintre Golden Guardians si Cloud9. Ocupanta locului 9, GG, are 12 victorii si 26 de infrangeri, castigand ultimele 3 meciuri consecutive. Adversara acesteia, C9, se afla pe pozitia a 3-a, cu 23 de victorii si 15 infrangeri. Diferenta de valoare este imensa, atat la nivelul jucatorilor, cat si la nivelul echipei. Ma astept ca acest aspect sa fie clar vizibil pe tabela de scor dintre killurile echipelor. In ultima lor disputa directa, de acum 3 saptamani, C9 a castigat meciul la o diferenta de 7 killuri, scor 15 la 8. Cred ca acest lucru se va repeta si voi miza pe o diferenta de minimum 7 killuri in favoarea lui C9 la final de meci la o cota de 1,72.

Recomand si plasarea single a ambelor pronosticuri. Multa bafta!

PLASEAZA PRONOSTICUL SI INCASEAZA 300 RON BONUS>>>

CITESTE SI

More in esports